Pages

Rakkaus muuttui painajaiseksi

1.12.06

"Valtakunnan tunnetuin ex-naisystävä on jälleen antanut haastattelun, jossa hän ruotii taakse jäänyttä suhdettaan pääministeriin.

Susan Kuronen kertoo tuoreessa Me Naiset -lehdessä kuinka Matti Vanhanen teki töitä oikein urakalla viedäkseen netti-ihastukseltaan jalat alta. Kuronen paljastaa myös kuinka pääministeri toimi erotilanteessa kuin kömpelö teinipoika. Vanhanen teki bänät tylyllä tekstiviestillä.
Kuronen kiistää olevansa kostoretkellä. Hän haluaa vain kertoa mitä tapahtui voidakseen sen jälkeen jatkaa "tavallisen naisen tavallista elämää".
Toistaiseksi Kuronen on voinut vapaasti esitellä näkemyksiään. Vanhanen ei ole kommentoinut entisen naisystävänsä puheita eikä painajaismaiseksi muuttuneen suhteen jälkiselvittelyä." (IS)


*viivakoodin lukijan ääniä*
- Ja se olisi 23 euroa ja 20 senttiä.
- Voi että, kun minulla ei ole niin paljoa ehkä rahaa...otetaan täältä pankkikortti nopeuttamiseksi, tää oli niin paljon helpompaa silloin kun Matin kanssa kävi kaupassa, Matillahan on rahaa, pääministeri ja kaikki...
- Joo joo. Kiitos. Pankki vai luotto?
- No siis, vaikka mun onkin nyt Matin jälkeen luottaa mihinkään ja kehenkään - Mattihan yritti saada mua jaloiltani jo pidemmän aikaa mutta lopetti suhteen tekstiviestillä, se tuntui pahalta, niin jotenkin mä en vaan tiedä mitä mun pitäisi tehdä tän asian--
- Pankki vai luotto?
- Pankki.
- Onko Plussa-korttia?
- Mulla oli haave siitä, että mulla ja Matilla ois ollut yhteinen koti, yhteinen koira, yhteiset lapset ja yhteinen Plussa-tili. Onko se väärin, että tämän ikäinen nainen haluaisi jo jotain varmuutta elämäänsä? Yhteiset lomat ulkomailla, lapset kasvaisivat nurmijärveläisessä ympäristössä ja--
- Ei tämä teidän korttinne toimi. Onkos teillä käteistä?
- Katsotaan nyt, mitä täällä on, voi jos Suomessa olisi vielä markat käytössä niin ihan varmasti olisi Matti päässyt seteliin, ihan varmasti olisi, olisi ollut minun komea aviomieheni siinä setelissä niin.
- Tästä puuttuu kakskyt senttiä.
- Mutta just sen mittainenhan Matilla oli!

0 vastalausetta: