Pages

"Vanhanen pilasi elämäni"

14.2.08

"Huomenna perjantaina pääministeri Matti Vanhasen kanssa oikeudessa silmätysten joutuva Susan Ruusunen (ent. Kuronen) kuvailee 7-päivää -lehdessä Vanhasen pilanneen hänen elämänsä.

- Maailmani romahti, kun minut asetettiin syytteeseen ja nyt samat tunteet nousevat taas pintaan, Ruusunen kertoo lehdelle perjantaina alkavan oikeudenkäynnin alla 7-päivää -lehdessä. Ruususen pelkää, että oikeusprosessi ja sen mukanaan tuoma julkisuus ja tunnemyrsky ottavat liian koville.

- Pelkään, että romahdan ja purskahdan itkuun pahan olon takia.

Myös Ruususen kohukirjan kustantajaa yksityiselämänsä loukkaamisesta syyttävän Vanhasen kohtaaminen pelottaa.

- Äärettömän vaikeaa. En välittäisi tavata, mutta perjantaina se on väistämätöntä. Matti pilasi elämäni, sellaisen joka minulla oli ennen suhdetta.

Katuu syvästi kirjaprojektia

Ruusunen kertoo lehdelle katuvansa syvästi kirjaprojektiin lähtemistä, mutta muistuttaa myös ettei olisi teoksen tekoon mukaan lähtenyt jos olisi ollut oma normaali itsensä.

- Jos olisin täysissä sielun ja ruumiin voimissa, en olisi moiseen projektiin lähtenyt. Minulla on viime talvesta paljon mustia aukkoja.

Olitko siis jonkinlaisessa mielenhäiriössä?, 7-päivää lehden toimittaja kysyy haastattelussa suoraan.

- Kai niinkin voisi sanoa.

- Haluaisin, että suhteemme olisi jo loppuun käsitelty ja että voisin jatkaa elämääni puhtaalta pöydältä, olen mielestäni ansainnut sen, Ruusunen toivoo.
" (IL)


- Terve, Susan Kuronen. Tervetuloa taas Fiktiivisten keskustelujen haastatteluun.
- Ruusunen!
- Ruusunen, joo niin joo. En mä pysy sun nimien vaihteluiden mukana. Mitäs, sä oot taas täällä haastattelussa. Mitäs tällä kertaa?
- Halusin tulla kertomaan, että...
- Niin?
- ...Matti pilasi elämäni.
- Anteeksi?
- Matti pilasi elämäni. Haluaisin että suhteemme olisi jo loppuun käsitelty ja että voisin jatkaa elämääni puhtaalta pöydältä.
- Mutta sinähän itse käynnistit kirjaprojektin, kävit kaiken maailman haastatteluissa, koko ajan tilitit kaikille... eikö tullut mieleen että sitä saa mitä tilaa?
- Mistä tulikin mieleeni! Pizzakuski pilasi elämäni.
- Täh?
- Tilasin eilen Hauserista pizzaa ja tilasin Francescanan, siis kinkku-herkkusienet. Kun pizza tuli ovelle, tajusin että olisinkin halunnut Quattro Stagionin. Mutta pizzakuski toimittikin sen Francescan!
- Öö--
- Ja sitten! Tiedätkö! Baari pilasi elämäni!
- Täh?
- No siis, menin illalla baariin ja tilasin kuus jallukolaa ja kolme fisua. Aamulla oli ihan helkkarin huono olo! Baari myi ne ja pilasi siis siten elämäni!
- Tai siis tämän aamun.
- Tänä aamuna olisin voinut löytää oikean elämäni rakkauden, olisin voinut jatkaa elämääni! Ja tiedätkö mitä?
- No?
- Baarimikon nimi oli MATTI!
- Eiköhän tämä ollut tässä. Ulos toimistostani.

1 vastalausetta:

Raisa kirjoitti...

Hienoa.