Pages

Paris vilautti rintaansa - nenä valkoisena

13.11.06

"Kohukaunotar Paris Hilton sokeerasi jälleen: hän vilautti rintojaan avonaisen mekkonsa kaula-aukosta. Paris Hiltonin sieraimessa näytti kuvien mukaan olevan valkeaa ainetta.

Paris oli bailaamassa kaimakaupunkinsa VIP-yökerhossa erittäin avonaisessa koltussa, kun hänen toinen rintansa ponnahti lähistöllä kärkkyvien valokuvaajien riemuksi miehustasta.

- Me kaikki näimme sen - emmekä voineet uskoa hyvää tuuriamme. Hänellä on uskomaton vartalo, paikan päällä ollut bailaaja myhäili News of the World -sensaatiolehdelle.

Myöhemmin Parisista otettiin kuvia, jossa neidon vasemmassa sieraimessa kimalteli mystistä, valkeaa ainetta. Mitähän se mahtaisi olla?" (IS)


- Manageri hei.
- No mitä, Paris?
- Ajattelin, että nyt kun lähdetään illanviettoon, niin voisi mennä käymään kirjastossa.
- Mitä?
- Kirjastossa. Haluaisin kovasti lukea Sartren teoksia eksistentialismista, onhan koko oma olemassaoloni vauhdittanut ihmisten ajatuksia tyhjyydestä - minullahan on rahaa enkä silti ole onnellinen!
- Mitä sinä oikein höpötät?
- No kuunteles nyt. Höpö-höpö-seikkailuni Nicole Richien kanssa ovat muodostuneet määrittämään mediassa rikkauden tyhjyyttä lähes samalla tavalla kuin Carl Barksin varhaiset 50-luvun Roope Ankka-sarjakuvat! Jos voisimme tutkia ilmiötä ja ymmärtää sitä, voisi olla mahdollista, että minusta voisi tulla uuden filosofian esiajattelija! Unohdettaisiin bimbo-Paris, voisin johtaa keskustelua elämästä ja sen tarkoituksen kaipuusta, tuosta suunnattomasta poltteesta?
- Paris.
- No?
- Oletko puhunut tästä kenellekään?
- ...En, tulin vain miettineeksi että...
- Hyvä. Älä puhu. Ole hiljaa.
- Mitä, miksi?
- SINÄ IDIOOTTI! Etkö tajua miten paljon töitä olemme tehneet maineesi eteen?
- ...Maineeni...
- SINÄ olet henkilökohtaisesti se esikuva ja idoli, jota kohderyhmämme palvoo! Jos sinä yhtäkkiä heittäydyt älykkääksi ja kriittiseksi, mitä tapahtuu kaikille myytäville tuotteillemme? Kuka enää ostaa pinkkiä huulipunaa! Kuka laittaa glitteriä! Haluatko tuhota koko pissis-kulttuurin?!
- Mutta, minä...
- Sinä et ymmärrä miten tärkeä sinä olet meille. Ja jos nyt rupeat sekoilemaan, juuri kun olemme saavuttaneet uskottavuuden bimboudessa pakotat meidät toimenpiteisiin.
- En pelkää teitä.
- Ehkä sinä et, mutta pelkääköhän sisaresi? *oven avaus*
- Te siat! Olette sitoneet sisareni kiinni sähkötuoliin?
- Ja päätös hänen hengestään lepää sinun käsissäsi. Haluatko ajatella ja luoda maailmaan yhden turhan uhrin lisää vai hyväksyä, että sinun tulee olla mitä me haluamme sinun olevan jotta voisit pelastua ja pelastaa?
- ...Voititte. Mitä minun pitää tehdä?
- Vedät tuosta ensin viivat nokkaan ja näytät sitten kameroille tissit.
- *snif*
- EIKÄ ITKEMISTÄ KAMEROIDEN EDESSÄ!

0 vastalausetta: