Pages

Tallinnan paloittelumurhasta tuomitulle raskaat petossyytteet

2.7.07

"Tallinnassa paloittelumurhasta tuomittu suomalaismies Markus Pönkä saa raskaat petossyytteet.

STT:n tietojen mukaan häntä vastaan on nostettu viisi syytettä törkeästä petoksesta. Osa rikosepäilyistä on vielä syyttäjällä syyteharkinnassa, joten petossyytteiden määrä voi kasvaa.Poliisi epäilee miehen takoneen jopa kahden miljoonan euron voitot hämäräperäisillä huijauslaskuilla. Rahat ovat hävinneet jäljettömiin.

23-vuotias Markus Pasi Pönkä tuomittiin Tallinnassa 12 vuodeksi vankilaan liikekumppaninsa murhasta. Oikeuden mukaan Pönkä surmasi ja paloitteli parikymppisen toverinsa toissa vuoden joulukuussa. Pönkä on hakenut tuomiolle valituslupaa Viron korkeimmasta oikeudesta." (IS)


- Markus Pasi Pönkä.
- Niin?
- Teitä vastaan on nostettu viisi syytettä törkeästä petoksesta. Olette takoneet jopa kahden miljoonan euron voitot hämäräperäisillä huijauslaskuilla. Tiedättekö, mihin tämä voi johtaa?
- Ai että mihinkö tämä voi johtaa?
- Niin!
- Ei tsiisös fakin kraist. Minä olen TAPPANUT JA PALOITELLUT ihmisen! Haloo hei! En ainoastaan sattumalta että "hei, nyt mulla on pyssy kädessä, pam, oi ei, minä tapoin vahingossa", ei, minä olen jumalauta leikannut jätkän veitsellä suuhun sopiviksi paloiksi! Ja luulet minun olevan huolissani jostain parista miljoonasta? Mene huviksesi vilkaisemaan keskisuuren suomalaisyrityksen pikkujouluja, nehän käyttävät sen verran jo viinaan! Luulisi, että olisit pikkuisen enemmän huolissasi siitä, mitä meikäläisen pään sisällä liikkuu! Että miten harkitsen tälläkin hetkellä tekeväni nahkastasi itselleni taljan seinälle! Että hä, mitäs siitä sanot!
- Entäs sitten. Ei mussa oo penniäkään kiinni. Niissä rahoissa sen sijaan on.
- Ja sinun mielestäsi minulla on vääristynyt arvomaailma?

0 vastalausetta: