Pages

Michael Mooren dokumentti vuoti nettiin

20.6.07

"Ohjaaja Michael Mooren uusin dokumentti Sicko on vuotanut nettiin. Viikonlopun aikana elokuvasta oli nähtävissä YouTube-sivustolla useammasta pätkästä koostunut 124 minuuttinen versio. Kaikki videopätkät dokumentista on nyt poistettu sivustolta elokuvaa Yhdysvalloissa levittävän Lionsgate-yhtiön vaatimuksesta.
Aiemmin viime viikolla dokumentin piraattiversiota oli saatavilla myös muun muassa BitTorrent -vertaisverkossa.

Sicko saa ensi-iltansa Pohjois-Amerikassa 29. kesäkuuta. Dokumentissa Michael Moore ruotii Yhdysvaltojen terveydenhuollon ongelmia." (YLE)


*ringaling*
*ringaling*
*ringaling*
*piip*
- Hei, olet soittanut oikeudenpuolustaja Michael Mooren puhelinvastaajaan. Jos olet asehullu republikaani, ole hyvä ja jätä yhteystietosi äänimerkin jälkeen, jotta voin tulla haastattelemaan sinua ja muokkaamaan keskustelustamme yksipuolisen "ei tsiisös mikä idiootti"-provon seuraavaan huikeaan dokumenttiini. Jos taas olet joku demokraattisen puolueen edustaja, tukishekki on jo matkalla. Muussa tapauksessa en halua keskustella kanssasi. *piip*
- Hei Michael, täällä tuotantoyhtiö Lionsgaten edustaja. Ilmeisesti uusin elokuvasi Sicko on levinnyt nettiin, mutta tämähän on tavallaan hyvä koska nyt viestisi tulee vahvemmin koko kansan tietoisuuteen--
*luurin nosto* - MITÄ HELVETTIÄ!
- Ai Michael, moi, oletkin kotona, kuulithan jo mitä--
- No todellakin kuulin! Ei jumalauta! Kattooko ne sitä ilmaiseksi! En helvetti ala! Tajuatko paljonko olen käyttänyt aikaa ja rahaa tämän dokkarin tekemiseen!
- No sähän sait vähennettyä veroissa sen videokameran ja nauhat...mikrofoninkin lainasit minulta ja--
- Ei välineistö maksa! Tekijät maksavat!
- No, sähän käytit koulussa olevaa kuvausassistenttia, se sai tehdä palkatonta harjoittelua sulle ja...
- Ei vaan juontaja ja käsikirjoittaja!
- Sehän olet sinä.
- Niin! Minä olen Michael Moore! Ja mietihän paljonko Michael Mooren palkkaaminen leffaan nykyään maksaa!
- Etkö tekisi itsellesi ilmaiseksi?
- Ja polkisin liksojani! En saisi enää ikinä töitä! Ei näin, nyt kuule nostat vähintään viisi oikeusjuttua tästä asiasta ja poistat ne jutut netistä! Se on minun hengentyöni ja minä haluan siitä rahaa!
- Entä jalot puheesi ihmisten sivistämisestä ja pahojen ihmisten savustamisesta?
- Klubiini pääsee todella helposti ostamalla elokuvalipun. Alankin samantien suunnitella seuraavaa elokuvaa piratismista, tuosta ihmiskunnan syövästä.
- Taidat olla tuosta George W. Bushin kanssa samaa mieltä.
- Onneksi tämä nauhoittuu vielä puhelinvastaajaan, voin leikata tuon kommenttisi sitten pois.

0 vastalausetta: