Pages

Reggaefestareilla 260 kannabiskäryä

13.8.07

"Poliisi otti sunnuntaina Uppsalan reggaefestivaaleilla kiinni 260 ihmistä, joita kaikkia epäiltiin huumerikoksesta. Lähes kaikissa tapauksissa kyse oli hasiksen tai marihuanan hallussapidosta, mutta muutaman poliisi näki myös myyvän avoimesti kannabisvalmisteita.

Kiinni otetuista 46 oli alaikäisiä ja heistä kahdeksan vasta 15-vuotiaita. Sosiaalitoimi otti alaikäiset hoiviinsa ja soitti heidän vanhemmilleen, jotta nämä tulisivat hakemaan jälkikasvunsa kotiin.

Uppsalan poliisin tiedottaja Christer Nordström arvelee, että ainakin osa nuorista kokeili festivaaleilla ensimmäistä kertaa laittomia päihteitä.

Uppsalassa järjestettiin reggaefestivaalit jo kuudetta kertaa. Poliisi ja sosiaalitoimi olivat aikaisempien vuosien kokemuksista viisastuneina varanneet festivaaleija varten ison miehityksen: päivystäviä poliiseja oli noin 90, sosiaalityöntekijöitä kymmenkunta ja vapaaehtoistyöntekijöitä yli 50. Myös tullin huumekoiria oli lainattu avuksi." (IS)


- Päivää. Poliisista.
- Näytät siltä Salkkarien Tuomolta. Hanipöö!
- Se on KONSTAAPELI hanipöö sulle!
- Yeah man! Peace and love!
- Täälläkö juodaan hassista! Perkele!
- Nautiskellaan kauniista iltapäivästä ja keskinäisestä rakkaudesta.
- Vai että rettelöitsette! Minäpä otan pampun ja hakkaan vähän. *pieks hakk mätk*
- Hei, älä viitsi! Me unelmoidaan yhteisymmärryksestä ja keskinäisestä synergiasta! Rauhasta ja rakkaudesta!
- No meillä on yhteisymmärrys heti kun tajuatte mennä vankilaan, senkin vaaralliset narkkarit! Hakkaatte mummoja! *pieks*
- Hakkaamme mummoja? Eihän me edes jakseta nousta seisomaan! Sitä paitsi sinähän siinä pampun kanssa huidot. Auts! Lopeta!
- Nyt turpa kiinni, helvetin takkutukka. Teistä ei ole yhteiskunnalle mitään hyötyä, te laiskat paskiaiset!
- Ja sinustako tällä hetkellä on? Todennäköisyys että me nyt spontaanisti tästä noustaan ja ryhdytään oikeistokonservatiiveiksi tekemään uraa, on aika pieni. Sen ajan mitä siinä käytät verenpainettasi nostaen ja meitä hutkien olisit varmaan ottanut kiinni jo pankkirosvon tai rattijuopon. Me emme kuitenkaan ketään häiritse.
- Eipä hätää! Minä olen nyt vapaalla, koska minä vain tykkään hakata hippejä pampulla!
- Ai helvetti! Sattuu! Mene nyt muualle!
- Mitä, vastustatteko poliisia? Sen siitä saa kun antaa huumeille pikkusormen!

0 vastalausetta: