Pages

Sairaanhoitajille potkut arkaluontoisen kuvan laittamisesta verkkoon

27.2.09

"Kaksi sairaanhoitajaa sai potkut Yhdysvalloissa, kun he laittoivat kuvan potilaasta verkkoon. Kuvassa oli arkaan paikkaan juuttunut seksilelu.

Erikoinen tapaus paljastui Lake Genevan kaupungissa Wisconsinissa, kun nimetön soittaja kertoi erään sairaanhoitajan ottaneen kuvia potilaasta matkapuhelimellaan ja laittaneen ne omalle Facebook-sivulleen.

Syytetty sairaanhoitaja vannoi viime viikolla paikalliselle uutiskanavalle, ettei hän ollut laittanut mitään kuvia verkkoon.

- Tutkimuksissa kuitenkin paljastui, että kaksi sairaanhoitajaa oli toisistaan tietämättä ottanut valokuvia potilaasta otetusta röntgenkuvasta, Walworthin piirikunnan apulaispoliisipäällikkö Kurt Picknell totesi Wisn.comille.

Potilas otettiin sairaalaan, sillä hänen ruoansulatusjärjestelmänsä viimeiseen vaiheeseen oli juuttunut jokin esine. Sairaanhoitaja ja hänen työtoverinsa ottivat kuvat huomatessaan, että kyseessä on seksilelu.

Poliisi havaitsi, että selostus tapauksesta oli ollut kyseisellä Facebook-sivulla, mutteivät löytäneet kuvaa tai ketään, joka olisi kuvan nähnyt.

Sairaanhoitajat saivat tapauksen johdosta potkut. Walworthin poliisi lopetti tutkimukset, koska ei löytänyt mitään rikokseen viittaavaa, sillä kuvaa ei löytynyt.

Liittovaltion poliisi FBI tutkii nyt, onko potilaan oikeuksia rikottu." (Digitoday)


- Jaha, ja meillä on nyt haastattelussa wisconsinilaisen sairaalan potilas. Tervetuloa.
- No terve.
- Sinä sitten halusit tulla tänne julkisesti kertomaan asioita.
- No kyllä! Minua on loukattu!
- Aahaa. Kerro toki lisää.
- No, tässä taannoin jouduin sairaalaan!
- Niinkö?
- Kyllä. Tiedätkö miksi? Minuun oli jääny dildo jumiin!
- Aha...just, no tota--
- No, tietysti hävetti ihan saatanasti!
- Ymmärrän--
- Niin sitten sairaanhoitajat olivat katsoneet sitä röntgenkuvaa niin toinen oli ottanut kännykameralla kuvan ja laittanut verkkoon! Minun röntgenkuvasta!
- Mutta miten joku tunnist--
- No kyllä minun luut tunnistaa! Laittoivat kuvan siitä kuinka minussa oli dildo! Arvaa miten nolotti! Tosi häpäisevää! Nyt jos koskaan kyllä vaadin korvauksia että minut on nolattu!
- Dude, eihän kukaan ees tiennyt että se oot sinä ennen kuin tulit tänne kertomaan asiasta.
- ...
- Jos olisit vaan ollut hiljaa, niin ei kukaan ois yhdistänyt sua asiaan.
- ...minut on nolattu! Saatanan haastattelija, haastan sinut oikeuteen!

0 vastalausetta: