Pages

Synkkä kuva Suomesta – meneekö meillä näin huonosti?

25.2.09

"Sosiaali- ja terveysturvan tuore Kansalaisbarometri maalaa synkän kuvan maastamme. Barometrin mukaan vain joka kolmas suomalainen uskoo oikeudenmukaisuuden toteutuvan yhteiskunnassa.

Yli kolmasosa suomalaisista epäilee kunnallispolitiikan luotettavuutta. Vielä useampi ei luota valtakunnalliseen politiikkaan.

Suomalaiset toivovat parempia sosiaali- ja terveyspalveluja, tuloerojen kaventamista sekä pienituloisten aseman parantamista.

Lähes puoli miljoonaa suomalaista kokee hyvinvointinsa huonoksi. Viime keväänä tehdyn kyselyn mukaan viidesosa suomalaisista oli huolissaan tulojensa riittävyydestä.

Kansalaisbarometrin mukaan lähes 60 prosentilla avun tarpeessa olleista oli vaikeuksia saada apua. Vaikeinta oli saada apua työllistymiseen, talousongelmiin sekä lasten käytös- ja ahdistuneisuusongelmiin." (US)


- Esko!
- Vesa!
- Otetaanko parit kaljat!
- No otetaan vaan!

***

- Shhiish ja shit mä shanon shulle...thää maa on menossa päin perhschettä! Kaiken maailman höpöhöpöpoliitikot ei tajua MITIÄÄN shuomalaisen ihmisen tuskhasta!
- Shä oot ihan oikeessha, Vesha!
- Anteeksi, teen Sosiaali- ja terveysturvalle Kansalaisbarometriä. Kysyisin muun muassa kunnallispolitiikasta, oikeudenmukaisuudesta, työllistymisestä ja tuloeroista. Ehtisittekö vastata?
- Kuulkaas neiti, minä kerron AIVAN KAIKEN!

0 vastalausetta: