Pages

Räsänen puuttui poliisitutkintaan - vaati selitystä polkupyörävarkaudesta

14.12.11

"Päivi Räsänen pyysi sisäasiainministeriön poliisiosastoa selvittämään, miksi hänen tuttavansa tyttären polkupyörävarkautta ei selvitetty.

Kristillisdemokraattien Hämeen piirin puheenjohtajan Timo Sinivuoren teini-ikäisen tyttären tuliterä Jopo varastettiin Riihimäen seurakuntakodin pihalta elokuisena kesäiltana. Alueella oli kameravalvonta.

Rikosilmoituksen tehnyt Sinivuori kyllästyi poliisin hitaaseen toimintaan asiassa ja otti yhteyttä tuttavaansa, sisäasiainministeri Päivi Räsäseen. Räsänen luki sähköpostin ja halusi ottaa selvää, miksi varkautta ei ollut selvitetty
." (IL)


*ringaling*
- Poliisi.
- Päivi Räsänen täällä moikka.
- Ai itse sisäministeri!
- No niin kyllä. Mitäs te nyt oikein värkkäilette siellä?
- Noo, mitäpäs täällä. Tuolla on meillä pari soluttautumisoperaatiota, Venäjältä tuodaan Suomeen niin heroiinia, alaikäisiä prostituoituja ja laittomia aseita. Lisäksi katuväkivaltaa ollaan koitettu saada kuriin ja onhan tuo talousrikollisuuskin rehottanut aika huolella. Tällaisia tutkitaan.
- Aijjaha! Mitä te sellaisia väsäätte!
- Anteeksi?
- Minun kaverini tyttären Jopo varastettiin jo elokuussa eikä vieläkään ole varkautta selvitetty!
- Jaa. Oiskohan se kenties Riihimäen poliisin asia eikä ehkä sisäasiainministeriön juttu. Täällä vähän niin kuin kuolee ihmisiä jos me ei tehdä asioita.
- Kuulepas kloppi, minä tiedän nämä asiat.
- No täällä on aika monta ihmistä jotka ajattelevat minun tavallani.
- Minä olen ollut oikeassa montaa ihmistä vastaan aikaisemminkin, joten nyt selvitätte sen Jopo-jutun. Ja lisäksi haluaisin ilmoittaa, että Laila-mummuni lehmä ei ole lypsänyt kunnolla viimeiseen kahteen vuoteen, joten joku varmaan varastaa sieltä maitoa. Ja kolmanneksi haluaisin, että selvittäisitte ketkä kaikki toteuttavat itseään vastoin sitä todellista lakia, sitä Paavalin.

0 vastalausetta: