Pages

Bush aloitti kampanjan homoliittojen kieltämiseksi

6.6.06

"Yhdysvaltain presidentti George W. Bush aloitti eilen ponnekkaasti kampanjan homoavioliittojen kieltämiseksi perustuslaissa. Senaatin on määrä keskustella asiasta ensi viikolla.
Suunnitteilla oleva perustuslain lisäys määrittelisi avioliiton muodollisesti miehen ja naisen väliseksi liitoksi, jolloin osavaltiot eivät voisi tehdä asiassa omia päätöksiä.

- Ikiaikaiset kokemukset ovat osoittaneet, että miehen ja vaimon sitoutuminen rakastamaan ja palvelemaan toisiaan tukee lasten hyvinvointia ja yhteiskunnan vakautta, Bush muotoili viikottaisessa radiopuheessaan.

Hän vetosi kuitenkin suvaitsevuuden puolesta homoja ja lesboja kohtaan sanoen, että kaikkia amerikkalaisia tulisi kohdella samanlaisella kunnioituksella ja arvostuksella." (IS)

*ringaling*

- ...haloo?
- PRÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!
- Haloo, kuka siellä on?
- Onko siellä Kyan Douglas? Se neitifägi siitä Sillä Silmällä -ohjelmasta?
- George, taasko sinä soittelet? Ja keskellä yötä! Kellohan on puoli kaksi! Pitäisikö sinunkin vähän nukkua välillä, että jaksat taas tehdä niitä presidentillisiä hommia.
- Ähähää, neitifägi! Banaanipoika! Ruskean reiän ritari! Mahtaa sinuakin vähän vituttaa kun meitsi menee ja kieltää homoliitot! Ei taida teikäläinen liittoutua homopoitsukaverinsa kanssa vähään aikaan! Saatanan alempiarvoinen kusipää! Haha! Ainoa mikä puuttuu, olisi se että olisit neekeri!
- Tuota, George. Etkös sinä nyt suhtaudu tähän asiaan vähän...no, konservatiivisesti?
- Vai että natsiksi haukut! Kuulepas nyt, pumpelipoika, soisin kyllä, että kaikkia amerikkalaisia kohdeltaisiin samalla kunnioituksella ja arvostuksella! Olen kyllä vähän hämmästynyt solvauksestasi! Ettäs kehtaat! Hyvää yötä!
*klik*

0 vastalausetta: