Pages

Susan tekee kirjan Matista

26.1.07

"Espoolaisen Susan Kurosen ja pääministeri Matti Vanhasen (kesk) suhde ikuistuu kansien väliin. Helmikuussa ilmestyvä kirja perustuu Kurosen päiväkirjamerkintöihin lähes vuoden jatkuneen seurustelun ajalta.

Kuronen kertoi hankkeesta eilisiltana Ruben & Joonas -showssa televisiossa.
- Vuosisadan rakkaustarina, hän hehkutti pilke silmässä kirjan nimeä Ruben Stillerille.
Lähes meikittömältä televisiossa näyttänyt Kuronen antoi ymmärtää suhteen olleen vahvaa tunnetta molemmin puolin.
- Olin aidosti rakastunut. Niin oli Mattikin, hän ilmoitti topakasti." (IL)


- Heippa, Susan.

- Heippa, Tuomas.

- Tiedätkö sinä kuka minä olen?

- Tiedän toki, kirjoitat nettiin niitä Fiktiivisiä keskusteluja. Yleensä ovat aika kaukaa haettuja, mutta se Palestiina-juttu oli ihan hauska.

- Vai niin. No niin, Susan. Sinä olet nyt sitten kirjoittamassa kirjaa Matti Vanhasesta.

- Niin olen, kuten kerroin Iltalehdelle.

- Kai olet tietoinen, että kyse on vähän samasta kuin kirjoittaisi kirjan maksalaatikosta? Tasalaatuista ja vähän harmaata tavaraahan ovat molemmat kohteet.

- Nyt et taida ymmärtää. MINÄ en halunnut tehdä tästä asiasta julkista. Kuten kerroin Ilta-Sanomille, en halua missään tapauksessa kertoa julkisesti suhteen eri tilanteista. Olin aidosti rakastunut. Niin oli Mattikin.

- Ja se, että käyttäydyt nyt kuin julkisuudenkipeä keskenkasvuinen kakara EI johdu siitä, että Matti sattuu olemaan pääministeri?

- Ei missään tapauksessa. Ja sitä paitsi kiellän olevani julkisuudenkipeä. Kuten kerroin Seiska-lehdelle, pyrkimykseni on ainoastaan elää aivan normaalia aivan tavallisen naisen elämää. Ja kuten kerroin OHO!-lehdelle, olen vetäytynyt julkisuudesta enkä halua että aiheesta kirjoitetaan enempää.

- Miksi?

- Että jää pari herkullista paljastusta myös kirjaani. Kuten mainitsin Kodin Kuvalehdessä, ei ole hyvä tunkea naamaansa joka paikkaan. Ja Matti saattaisi saada muuten paljastuksia kirjastani.

- Et taida tajuta. Matti Vanhanen EI OLE KIINNOSTAVA! Hän on silmälasipäinen pääministeri maassa, jossa kuka tahansa voi törmätä poliitikkoihin kävelyllä. Ja sinussa, hyvä Susan on VIELÄ VÄHEMMÄN kiinnostavia asioita! Mikset käyttäisi tätä julkisuuttasi siihen, että kirjoittaisit omia mielipiteitä omista asioistasi? Käyttäisi Mattia viitekehyksenä ja sitten alkaisit pajattaa omia näkemyksiäsi? Et kai halua olla koko elämääsi "Matti Vanhasen hetken sussu"?

- Kuten mainitsin Kaleva- ja ET-lehdissä, en HALUA olla julkisuudessa! Olen kieltäynyt useista haastatteluista!
- Kuten?

- No ainakin...öö...no, soitin Nyt-liitteeseen ja kieltäydyin haastattelusta.

- Mitä ne sanoivat?

- Että kuka helvetin Susan.

1 vastalausetta:

Anna kirjoitti...

Hähä!

... Susania hiekkapuhaltimella. :)