Pages

Yleisö: Idolsin juontajavalinta epäonnistui

9.1.07

"Peräti 70 prosenttia Ilta-Sanomien lukijoista pitää Idolsin juontajakaksikon valintaa epäonnistuneena. Aiemmin ohjelmaa juonsivat Ellen Jokikunnas ja Heikki Paasonen, mutta kolmannella tuotantokaudella näyttelijä Jani Toivola tuli Paasosen tilalle.

IS:n nettisivuilla käytyyn äänestykseen osallistui yli tuhat lukijaa. Kritiikki kohdistui etenkin Jani Toivolaan, jonka tyyliä pidetään liian korrektina ja teennäisenä." (IS)


*ringaling*

- Virtasella, mediaanin mukaan tarvittavan ikäinen kansalainen Jaana puhelimessa.

- Suomen Galluptutkimuksesta Pentti Räsänen, päivää.

- Päivää.

- Tehtäisiin pientä mediatutkimusta, olisikohan teillä aikaa?

- Aina minulla pieneen mediatutkimukseen on aikaa.

- Kiitos. Tämä koostuu muutamista mielipidekysymyksistä. Aloitetaanpas.

- Olkaa niin hyvä.

- Kas niin, ensimmäinen kysymys: Oliko Sari mielestänne oikeutettu Big Brotherin voittaja?

- Kyllä oli, mielestäni. Kaki muistutti liikaa edellisvuoden Perttua, ja mielestäni on hyvä, että nyt saatiin tuoretta näkökulmaa edustava uusi voittaja. Kenties voisin jopa arvioida, että Sari viitoittaa itseironisella tavallaan naisellista komedian tietä vähän samaan tapaan kuin Krisse Salminen. Kaiken kaikkiaan pitkällä tähtäimellä voitto oli oikeutettu ja tästä on hyvä lähteä uuteen kauteen. Äänestin muuten Saria monta kertaa finaalissa.

- Kiitos. Entäpä Maajussille Morsian, mitä mieltä olette Sika-Harrista?

- Sika-Harrissa kulminoituu mielestäni se maanläheisyys, jota nuorten miesten pitäisi tavoitella nykypäivänä muutenkin. Lähtökohtaisesti tilanne, jossa Harri kosi Susannaa lähetyksessä, oli mielestäni koskettava ja lähensi suomalaista kansaa toisiinsa yhteisen toivon kautta - kunpa tuo rakkaus onnistuisi, kunpa!

- Selvä, kirjoitan tämän ylös. Entäpä Idols, mitä mieltä olette juontajakaksikon valinnasta?

- Mielestäni se oli varsin epäonnistunut. Heikki Paasosessa oli runsaasti poikamaista charmia, jota Jani Toivola ei pystynyt jäykällä olemuksellaan korvaamaan lähes lainkaan. Tässä myös huomattiin, kuinka paljon vastuu koko ohjelman juontojen vetävyydestä lepäsi Heikin ah niin voimakkailla, mutta silti sulokkailla harteilla. Ellen pelasi aika paljon niin sanottua taustajuontajaa, kun parhaat vitsit olivat Heikillä, ja nyt kun Heikin tilalle tuli täysin sopimaton Jani, ei parikemia toimi ja ollaan selkeästi ongelmissa. Tuomarointi on tänä vuonna ehkä tylympää ja osin hauskempaa, mutta juonnoista en voi sanoa samaa. Teennäistä ja liian korrektia. En pidä.

- Ja vielä viimeinen kysymys. Eduskuntavaalit lähestyvät. Oletteko jo tutustuneet ehdokkaisiin ja aiotteko äänestää vaaleissa?

- Minä en jaksa vastailla mihinkään hömpänpömppäkysymyksiin. Kuulemiin.

*klik*

0 vastalausetta: