Pages

Freda 51 – Aikuisten Onnela - avataan lokakuussa 2008

24.9.08

"Stadin Timantti on syttynyt, vihdoinkin on mahdollisuus pistää jalalla koreasti keskellä Helsinkiä aikuiseen malliin kun SK-Ravintolat avaa uuden, aikuisille tarkoitetun monipuolisen kompleksin tanssi-, disco-, karaoke- ja iskelmäravintoloineen Fredrikinkatu 51:ssä.

Freda 51 Ravintolassa on aikuisten oma disco, suomipop-iskelmäbaari ja maan eturivin karaoke-estradi ensiluokkaisin äänentoistoin. Freda 51 Tarjoaa lisäksi maamme ykkösartistien ja -yhtyeiden esittämää menevää iskelmää ja tanssittavaa musiikkia illasta toiseen tanssi- ja bilesalin puolella.

- Aikuisten Onnela on yli 35-vuotiaiden naisten ja miesten ykkösluokan tanssi- ja kohtauspaikka. Sellainen on puuttunut maastamme vuosikaudet, sanoo ravintoloitsija Seppo ”Sedu” Koskinen.

- Esiintyjämme ovat maan ja jopa maailman nostalgisia ykkösartisteja ja –yhtyeitä, joita tullaan kuulemaan hyvinkin kaukaa. Asiakkaita Freda 51:een mahtuu jopa 1800, hän jatkaa.

Lähde: Tiedote" (Lime24)


- Pon de replay, come Mr. DJ.
- Se on DJ Fredi sulle, Sedu. Mitäs.
- Onko kaikki valmiina Freda 51:n avajaisiin?
- Tottakai. Mulla on täällä Finnhitsin kaikki 20 Suosikkia -levyt ja Paula Koivuniemen Aikuinen nainen päättymättömällä kasetilla.
- Keep on rocking!

***

- Hei baarimikko, voitko ojentaa jotain punaista ja makeaa?
- Sedu! Et sä saa ryypätä työaikana!
- Mihis drinkkeihin meillä on aineksia.
- No, Siniseen enkeliin, siniseen enkeliin, siniseen enkeliin ja amppariin.
- Onko siidereitä ja oluita?
- Lapparia ja sit Golden Capia.
- Tällaista juottamista en ole nähnyt sitten kolviaikojeni!

***

- Mies jonka sukunimi mieleen ei jää, onko täällä suorat seinät ja tapetit?
- Sedu! Tulit sisustusta tarkistamaan! Me ollaan tänne hankittu beiget froteesohvat kaikille, muovipöydät ja tuolta oven luota voi ostaa piraatti-t-paitoja joissa lukee España. Seinillä on kehystettynä Frederikin kaikki keikkahousut vuosilta 1985-1995.
- Siis ekstramageesiistimegapoulosta! Tästä tulee Stadin siistein yökerho ikinä!

1 vastalausetta:

Anonyymi kirjoitti...

No hei haloo, ei 35-vuotiaat sentään NOIN reliikkejä oo :D