Pages

Kelly Osbourne kirjoittaa elämäkertakirjan

24.9.08

"Hevilegenda Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne työstää parhaillaan elämäkertakirjaa, kertoo music-news.com. Teos julkaistaan ensi vuonna.

23-vuotias Kelly nousi maailmanlaajuiseen tietoisuuteen MTV:n The Osbourbes -tv-sarjan myötä. Hän on kokeillut siipiään myös soolouralla.

Kellyn äiti Sharon julkaisi oman elämäkertansa kolme vuotta sitten. Extreme-kirjaa myytiin yli 2 miljoonaa kappaletta.

- Maltamme tuskin odottaa kirjan julkaisua. Uskomme vahvasti, että Kellyn kirjasta tulee hänen äitinsä elämänkerran kaltainen menestys, opuksen julkaisevan Virgin Booksin päällikkö John Sadler hehkuttaa." (Mesta.net)


- Hei varjokirjoittaja.
- Hei Kelly.
- No niin, aletaanpas kirjoittaa minun elämäkertakirjaani. Siitä tulee varmasti samanlainen menestys kuin äitini kirjasta.
- Niin no... meidän pitää oikeasti miettiä mitä kirjoitetaan. Äitisi elämä oli kuitenkin aikamoista juhlaa, rikkaan perheen tytär joka rakastui shokkirokkariin, kantoi sitä lurjusta mukanaan vuosia ja lopulta vuoristoratamaisen elämän kautta tuli onnellinen loppu. Siinä on draamaa, siinä on vauhtia, siinä on dekadenssia!
- No...whatever. Siis mun elämä on ihan oikeesti yhtä mielenkiintoista.
- Okei. Aloitetaanpa. Mikä on ensimmäinen muistosi?
- Se kun iskä osti mulle lelukaupan.
- Okei. Aloitetaanpa jostain muualta. Öö...millainen oli ensimmäinen koulupäiväsi?
- Uuh, se oli hienoa! Iskä oli just ostanut uuden limusiinin ja sitten mut ajettiin kouluun ja laskettiin punainen matto ja sit mä kävelin kouluun ja sit kun siellä luokalla oli yks tosi ärsyttävä tyttö niin mä ostin sen pois.
- Ssssssseeeelvä...lähdetäänpäs nyt kartoittamaan tätä ihan uusiksi. Eli eli eli. Minkä kokisit olleen isoin vastoinkäymisesi tässä elämässä?
- No siis jäin kiinni faijalle röökinpoltosta ja mun piti pärjätä 14 päivää 150 dollarilla. Siis tosi epistä! Mun piti olla kaks viikkoo himassa ja kutsuu kaverit meille ryyppäämään. Mut siis uusia vaatteita en sinä aikana ostanu yhtään! Sain luottokortin takaisin vasta sitten kun lupasin että käyttäydyn hyvin.
- Jep. Tuota. Minulla on idea.
- No?
- Kerro äidistäsi.
- Joo! Silloin kun äiti oli nuori, se oli rikas tyttö mutta se rakastui sitten isään, joka oli silloin paskana oleva shokkirokkari...otatko tätä ylös?
- Otan, otan. Tää on hyvää shittii.

0 vastalausetta: