Pages

Sarah Palinin kaupunki laskutti raiskaustesteistä uhreja

24.9.08

"Paikallinen poliisipäällikkö yritti kyniä rahat seksuaalisen väkivallan uhreilta tai heidän vakuutusyhtiöiltään vielä vuonna 2000, kun Alaskan osavaltio yritti siirtää kulut maksettaviksi verovaroista. Sarah Palin toimi Wasillan pormestarina vuodet 1996-2002.

Entinen Alaskan edustajainhuoneen jäsen, demokraatti Eric Croft, ajoi lakialoitetta, joka olisi siirtänyt kustannukset kaupungeille. Hän kertoi tv-kanava CNN:lle, että ainoa aloitteen merkittävä vastustaja oli Wasilla.

- Se oli yksi niistä asioista, jotka kaikki kunnat Wasillaa lukuunottamatta hyväksyivät. Emme saaneet poliisipäällikköä lopettamaan uhrien laskuttamista, Croft muisteli." (IL)


- Apua! Apua! Lääkäri! Minut on raiskattu!
- No niin, ihan rauhassa. Ottakaas tikkari ja imeskelkää niin rauhoitutte.
- Mitä te kirjoititte sinne lappuun?
- Se on lasku, lisäsin siihen tuon tikkarin, kaksi dollaria.
- Kaksi dollaria? Minut on raiskattu!
- Niin, mutta otin tikkarin minibarista ja ne vähän maksavat. No niin. Tarkkaillaanpa vähäsen. Nyt teillä olisi valinnan vaihtoehtoina käsikopelo, se on 200 dollaria, sitten on myös ihan silmillä katsominen, se on 300 dollaria ja jos käytetään spekulumia niin mennäänkin jo tonnin paikkeilla.
- No tuota...käykö täällä luottokortti?
- Juu. Ja meillähän on perinteisesti ollut raiskaustutkimuksista 50 prosentin alennus jos saapuu paikalle kuuden tunnin sisällä raiskauksesta.
- No sitten vois ottaa vaikka silmillä katselun.
- Jaha, vilkaistaan...joo, täällä näyttäisi olevan vähän kyllä vaurioita...katsotaanko tarkemmin arpia? Siitä tulee kyllä lisähintaa.
- No tietysti katsotaan!
- Joo, kohtu tuntuisi olevan paikoillaan...labrat tietty maksavat erikseen, jos otetaan raiskaajan dna-näyte. Tunsitteko raiskaajan vai pitääkö tarkistaa henkilöllisyys?
- Tietysti pitää tarkistaa!
- Joo. Aa, mutta teillähän on minihame, tut tut. Se tipauttaa aleprosentin kolmeenkymmeneen.
- Eikö tämä teidän mielestänne ole yhtään...hävytöntä?
- Häpyjähän minä päivittäin näen - mutta toisaalta, mitäs tulit raiskatuksi. Minä en tullut ja siksi minä säästin...lasketaanpa...1600 dollaria. Kassan kautta kiitos.
- Entä tulokset?
- Niistä otamme lisähinnan sitten. Palaamme asiaan. Moikkadoi!

1 vastalausetta:

Anonyymi kirjoitti...

Eikös se ole jo viimeisen kahdeksan vuoden aikana todistettu, että vain todella poikkeukselliset yksilöt voivat menestyä presidentin vaaleissa...