Pages

Slush käynnistyi – paikalla tuhansia kasvuyrityksiä

11.11.15

Työntekijät voivat tavata työnantajia pikatreffeillä ja esimerkiksi tietotekniikkayhtiö Google tuo 40 kansainvälistä asiantuntijaa tapahtumaan.

***

Kasvuyritystapahtuma Slush käynnistyi tänään keskiviikkona ja paikalla tuhansia kasvuyrittäjiä. Tällä kertaa tapahtuma keskittyy kasvuyritysten rahoituksen lisäksi työntekijöiden rekrytointiin.

Kasvuyritystapahtuma Slush on jo monta vuotta keskittynyt sijoitusten hakemiseen kasvuyrityksille. Nyt järjestäjien analyysin mukaan alkurahoituksen hakeminen ei enää ole yhtä suuri ongelma yrityksille kuin viime vuosina.

Tänä vuonna tapahtuma keskittyy sijoitusten lisäksi yritysten rekrytointiin ja kasvuun kansainvälisillä markkinoilla. Työntekijät voivatkin tavata työnantajia pikatreffeillä ja esimerkiksi tietotekniikkayhtiö Google tuo 40 kansainvälistä asiantuntijaa tapahtumaan.

Tämän lisäksi tapahtumassa on 1 700 yritystä ja 800 kansainvälistä sijoittajaa, joilla on 4 000 sovittua tapaamista yrittäjien kanssa.

Tapahtuma on loppuunmyyty ja Helsingin Messukeskuksessa vierailee yhteensä 15 000 ihmistä.

Yle


- Sä oot siis sijoittaja, eikö? Siis total awesomee.
- Juu, olen kyllä.
- Eli siis tervetuloa tänne Slushiin, mä oon Aleksi, mä oon sun henkilökohtainen Slush-assari. Ihkuu! Ota älypuhelin ja lataa virallinen Slush-sovellus!
- Hmm?
- Joo, eli siis tosta klikkaat noin ja sit se on tosta...ja noin, sit ostat Virallisen Slush(tm)-sovelluksen, sehän on vaan siis tarjolla meidän Premium-asiakkaille tähän 79 euron hintaan...ja nyt se on tossa. Tsekkaa tätä, tää sovellus on swäg!
- Jahas, mitä minä teen?
- Eli siis tää nyt näyttää näitä startup-firmojen logoja sulle. Sit jos oot silleen et omg mitä shaissee, nii sä swaippaat sen vasemmalle ja sit jos oot, että ok, kertokaa lisää, niin sä swaippaat oikealle.
- Ja sitten jos molemmat meistä ovat hyväksyneet toisen, niin applikaatio yhdistää meidät?
- Ei ei ei siis mitä sä selität. Sullon fyrkkaa. Kaikki nää firmat haluu saada fyrkkaa. Siksi heti jos sä swaippaat oikealle, niin nää avaa chatin sulle. Koita vaiks.
- Okei, noilla on tommoinen kiva spiraalimainen logo, tulee mieleen messupöhinä. Eli minä...?
- Swaippaat niinku oikeelle.
- Eli näin...kas, chat-ikkuna aukesi. Joku kirjoittaa..."lukeeks sun kravatissa made in heaven ku oot tommonen enkelisijoittaja"...tsih, aika söpö TJ, sen nimi on näköjään Uula. Kuulostaa seksikkäältä lappilaisfirmalta.
- Kato tälleen me yhdistetään ihmisiä! Sehän vois olla meidän seuraava tunnuslause! Connecting people! Mä haistan hei suuren suomalaisen menestystarinan tässä! Siis ihan huikeen menestystarinan!

0 vastalausetta: