Pages

Mies ampui itseään ilman asetta

21.5.07

"Paikallisilla poliiseilla oli ihmeteltävää kun he löysivät nuoren miehen luodinhaava vatsassaan, mutta ei asetta lähimaillakaan.

Tutkinnassa paljastui, että 18-vuotias Damion M. Mosher oli kiinnittänyt ammuksen ruuvipenkkiin ja alkanut vasaroida sitä saadakseen hylsyn tyhjäksi.

Tällöin oli ammus lauennut ja luoti oli osunut nuorukaista vatsaan.

Miehen onneksi luoti ei ollut mennyt syvälle, ja hän pääsi sairaalassa käynnin jälkeen kotiinsa Lake Lucernessa New Yorkin osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Mosher kertoi poliiseille, että hän oli yrittänyt tyhjentää .233-kaliberin kiväärinammuksia kerätäkseen niiden messinkihylsyt romuraudaksi.

Sheriffi Larry Cleveland kertoi, että noin sata Mosherin vasaroimaa muuta ammusta oli "sähähtänyt", mutta jostain syystä yksi oli lauennut muita voimakkaammin. Poliisi ei osaa sanoa osuiko luoti Mosheriin suoraan vai ottiko se kimmokkeen jostain.

Paikallinen romurautaliike kertoo maksavansa 1,7 dollaria, eli hieman yli euron vajaasta puolesta kilosta tyhjiä hylsyjä.

Sheriffi Clevelandin mukaan Mosherin urakoimat hylsyt painoivat yhteensä vain muutamia kiloja." (IS)


- Hitto kun ei oo taaskaan rahaa yhtään.
- Mihin menit rahasi hassaamaan?
- Ostin ässäarpoja, mutten voittanut mitään.
- Eli hassasit rahasi ihan tyhmään.
- Niin taisin hassata.
- No, onhan sulla tuo uus Ferraris. Myy se.
- Niin se! Tuolla tyyppi ostaa romurautaa, rikotaanpa tämä auto!

*huhkintaa ja mätkintää*

- En mä jaksa rikkoa tätä autoa enempää, jos sittenkin keksisi jonkin helpomman tavan löytää romurautaa. Jätetään tää tähän ja käydään kysymässä Paukku-Charlielta oisko sillä ideoita.

0 vastalausetta: