Pages

Mitä tuli tilattua? Tämän baaritilauksesi kertoo sinusta!

12.7.12

"Sanomattakin on selvää, että muutaman tuopin kumottua juttua riittää ja mieli on iloinen. Mutta oletko koskaan ajatellut, mitä tilaamasi juoma kertoo sinusta ihmisenä?

Alla olevat luonnehdinnat on tehty miehiä koskevasta kyselydatasta, jota ovat keränneet kaksi kulutustottumuksia ja psykologiaa tutkivaa tahoa. Myös pitkän linjan baarimikot antoivat tietoja normaaleista juomien kulutuksista.

Kotimainen olut

Olet järkevä ja käytännöllinen, ja olet myös melko tyytyväinen elämääsi. Poliittinen linjauksesi on melko keskellä. Omistat myös 42 prosenttia todennäköisemmin auton ja olet tarkka rahoistasi, sillä olut on yleensä halvin juomavaihtoehto baarissa.

Ulkomainen olut

Poliittisesti nojaat hieman vasempaan suuntaan, ja olet suosittu ja ulospäinsuuntautunut. Olet utelias ja ennakkoluuloton, ja kiinnostut helposti uusista ja erilaisista kokemuksista.

Viini

Olet kypsä, järkevä ja luultavasti korkeammassa asemassa työpaikallasi. Et kuitenkaan ole kovinkaan seikkailunhaluinen etkä ota mielelläsi ainakaan suuria riskejä. Olet hyvin todennäköisesti valmistunut korkeakoulusta, ja sinulla on keskivertoa parempi itseluottamus.

Viski

Olet vaativa alkoholin kuluttaja, ja luultavasti sukupuoleltasi mies. Haluat korostaa auktoriteettia ja maskuliinisuutta, ja jos tilaat viskin jäillä, nautit aidosti juoman mausta, etkä yritä esittää mitään. 20-vuotiaasta eteenpäin juodaan yleensä viskisekoituksia, mutta 50 ikävuoden rajoilla vaihdetaan single malt -viskiin.

Vodka

Nautit siitä, kun saat olla vastuussa asioista. Olet myös kiinnostunut muodista ja ulkonäöstä, ja olet itsenäinen sekä itsepäinen. Vaikutat myös hyväpalkkaiselta ja arvostetulta, jos tilaat vodkan jäillä tai martiniin sekoitettuna.

Gin

Sinulla on realistinen elämänasenne, ja arvostat mukavuutta ja turvallisuutta. Olet keskittynyt perhe-elämään ja olet luultavasti lähempänä keski-ikäistä.

Rommi

Olet kokeellinen, luova sekä nopea käänteissäsi. Nautit todennäköisesti keskivertoa enemmän jazzista ja taiteesta, ja voit olla myös impulsiivinen ja omalaatuinen.

Tequila

Olet vapaa sielu, joka ei jaksa murehtia tulevia asioita elämässään. Olet hauska, puhelias ja ihmiset haluavat viettää aikaa kanssasi. Raakaa tequilaa juovat ovat erityisen kovia bilettämään.
" (MTV3)- ...Joten sillä tavallla voi tietää, minkälaista ihmistyyppiä kukin baarimme asiakas on.
- En mä tiedä. Se on kuitenkin jenkkitutkimus. Voiko sitä suoraan rinnastaa Suomeen?
- Shh, tulee asiakas. Kato, miten mä yllätän sen tyypin kertomalla siitä asioita kun se tilaa juomansa. Hyvä herra, tänne päin. Mitä saisi olla?
- Alkoholia. Heti.
- ...

0 vastalausetta: