Pages

Perinteikäs City-lehti lopettaa ilmestymisen

30.7.12

"HS:n tietojen mukaan kaupunkikulttuurin ilmaislehti City lopettaa ilmestymisensä heti. Lehden omistaa viestintäkonserni Janton, jonka hallitus päätti viime viikon torstaina lopettaa lehden paperiversion. Nettisivusto City.fi jatkaa toimintaansa.

Janton perustelee päätöstään yhtiön kannattavuuden heikentymisellä.

City-lehden päätoimittajalle Maria Petterssonille uutinen tuli täydellisenä yllätyksenä.

"Olemme tehneet lehtiuudistusta viime tammikuusta lähtien. Uudistus on valmis, ja se on saanut äärimmäisen positiivista palautetta testilukijoilta ja ilmoittajilta", Pettersson sanoo.

Uudistuneen City-lehden piti ilmestyä 7. syyskuuta. City-lehden toimituksessa, myynnissä ja tuotannossa alkavat yt-neuvottelut ensi viikon maanantaina.

City-lehti on ilmestynyt vuodesta 1986 lähtien. Sen paperiversiota on jaettu noutopisteissä ympäri Suomen.
" (HS)Dear Walter de Camp,

mietittiin tossa jätkien kanssa, että mikä olis paras tapa pokata mimmi baarissa. Kannattaako esittäytyä lehtitalon omistajana vai verkkoviestijänä? Terveisin nimimerkki "Janton"


Moikka Janton,

jos haluat päästä kuumien beibien pikkupöksyihin ja maistaa mahlaa, kannattaa olla jääkiekkoilija tai lumilautailija. Jos nämä taas eivät sinulle päde, vaan on otettava vaihtoehdoistasi, niin verkkoviestijä voi saada punavuorelaista hipsteriä siinä missä lehtitalon omistaja päätyy väistämättä höyläämään Tuksuja. Heittäkää siis painotuotteet käsistänne ja paratiisin portit aukeavat teille.

0 vastalausetta: