Pages

Mannerheim-lippuja myyty jo parituhatta

3.3.09

"Suunnitteilla olevaan Mannerheim-elokuvaan myynnissä olleita ennakkolippuja on mennyt kaupaksi "joitakin tuhansia", kertoo tuottaja Markus Selin Uuden Suomen haastattelussa.

50 euron ennakkoliput tulivat myyntiin perjantaina. Niillä yritetään osaltaan paikata Renny Harlinin ohjaaman Mannerheim-elokuvan rahoituspulaa.

Selin sanoo olevansa myyntiin tyytyväinen. "Tärkeintä tässä oli se, että saimme puhkaistua ihmisten paineita. Tästä on selvästi ollut suurelle yleisölle apua, koska puhelimemme ovat rauhoittuneet ja olemme pystyneet keskittymään jälleen täysillä tuotantontoon", Selin sanoo Uudessa Suomessa.

Selin kertoi perjantaina HS:n haastattelussa, että tuotantoyhtiön tavoitteena on myydä ennakkolippuja tuhannesta viiteen tuhanteen kappaletta. Ennakkolippujen avulla budjetista pystytään täyttämään kuitenkin siis vain pieni osa.

50 euron lipusta elokuvan tuotantoon menee noin 30 euroa." (HS)


*ringaling*
- Markus.
- Renny moi.
- Moi.
- Nyt vituttaa.
- No.
- No ku ei oo fyrkkaa tehdä leffaa.
- Eipä hätää, keksimme keinon.
- No mitäs keksitään.
- Laitetaan pystyyn keräys.
- Keräys?
- Joo, myydään leffalippuja.
- Eihän se ole virallisesti keräys.
- Ei niin. Tiedätkö mitä se tarkoittaa?
- No?
- Että voimme laittaa 40% kerätystä rahasta omaan taskuun eikä kukaan voi tulla avautumaan jostain keräyslainsäädännöstä!
- Asiaa! Mulla olikin uima-allas uusia kaakeleita vailla. Mutta mitäs, jos puolet kerätystä rahasta ei mee leffaa varten?
- Ketä kiinnostaa? Fuck Mannerheim! Kattokoot Uralin perhosta, saatana!
- Asiaa!
- Sitä paitsi sain tosi näppärän käsikirjoituksen Levottomat neloseen. Sen kuvaamiseen ei tartte kuin alastoman Laura Malmivaaran ja hikisen Samuli Edelmannin! Pannaan Samulille viikset niin siinähän on Marskileffa heti valmiina!
- Vaadin kyllä räjähdyksiä.
- Niitä saat.

2 vastalausetta:

Anonyymi kirjoitti...

En ollut lukenutkaan tämän uutisen pienellä präntättyä. 40% "käsittelykuluihin" olisi jo liian surkuhupaisaa. Ellei olisi jo muutenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Se 40% kattaa; verot, teatterimaksun ja menolippu.fi palvelun palkkion. Tekijäille jää näin ollen reil u30 eukkaa leffan tekoa varten, joka palautetaan, jos leffaa ei tehtäisikään..