Pages

Anu Hälvä-Sallinen riitaantui Kokkolan kaupunginteatterin johtokunnan kanssa

8.10.08

"Kokkolan kaupunginteatterin johtajat Anu Hälvä-Sallinen ja miehensä Petteri Sallinen ovat riitaantuneet teatterin johtokunnan kanssa. Asiasta kertoi sanomalehti Pohjalainen.

Teatterin johtokunnan puheenjohtaja Markku Pohjonen sanoo tyrmistyneensä Hälvä-Sallisen julkisesta lausunnosta, jonka mukaan Kokkola olisi periferia. Pohjonen pitää lausuntoa oman pesän likaamisena.

Petteri Sallinen ja Anu Hälvä-Sallinen astuivat Kokkolan kaupunginteatterin johtoon tammikuussa 2007. Uusimmassa Seura-lehdessä Hälvä-Sallinen kertoo pariskunnan kuitenkin havainneen hyvin nopeasti, "että me emme johda sitä taloa".

'Olemme todenneet, että pään hakkaaminen seinään siellä periferiassa on täysin turhaa', Hälvä-Sallinen kommentoi Seurassa." (HS)


- Herra Pohjonen! Rouva Hälvä-Sallinen!
- Mitä nyt, emme me ehdi mitään juttelemaan.
- Niin, me riitelemme.
- Äkkiä, apua! Ulkona palaa kerrostalo ja bensa- ja tukkirekka kolaroivat ja lisäksi on nälänhätä ja paha asia!
- Emme me nyt tuollaisia ehdi.
- No ei tosiaan! Tämä perhanan akka erehtyi sanomaan että tämä paikka on periferia! Se on oman pesän likaamista ja eritoten julkisen riidan aihe!
- Anteeksi, jos sanon, mutta minusta tuollainen tappelu on vähän tyhmää. Vähän kuin yläasteella olisi. Jos yläaste olisi Hesarin ja Seuran sivuilla.
- Hei, se että me molemmat ollaan johtavissa asemissa ei tarkoita sitä että meidän pitäisi käyttäytyä kuin aikuiset!

0 vastalausetta: