Pages

Assassin's Creed kelpasi uutiskuvaksi

11.3.13

Helmikuun 26. päivä esitettiin Tanskan televisiossa uutislähetys, joka käsitteli Syyrian tilannetta. Uutista varten tarvittiin taustakuva Damaskuksesta, ja sellainen toki löytyi, mutta valitettavasti lähteenä oli epävirallinen Assassin's Creed wikisivusto.

Ilmeisesti joku tuotantoavustaja oli erehtynyt luulemaan tätä, satojen vuosien takaista virtuaalikaupunkia kuvaavaa otosta valokuvaksi nykymaailmasta. Tekevälle sattuu.

GameReactor


- ...joten hallituksen kokoaminen on Italiassa tällä hetkellä hyvin hidasta. Sitten siirrymme Syyrian tilanteeseen, ulkomaantoimittajamme Björn Justesen kertoo.
- Kiitos, Cecilie. Syyrian tilanne on pahentunut viime vuosina kovasti. Kuten huomaamme, Damaskoksessa on lukuisia poliittisia kriisejä yhtä aikaa ja osa asukkaista onkin ottanut oikeuden omiin käsiinsä.
- Niin Björn, siellähän on joku kulkue menossa.
- Näköjään onkin...mutta mitä, joku loikkaa katolta alas? Selvästi olennaisen poliittisen hahmon kimppuun on hyökätty! Hänet on murhattu! Onko tämä sodanjulistus? Kuka on tuo huppupäinen mies? Mitä hän aikoo seuraavaksi? Olemmeko juuri näyttäneet salamurhan suorassa lähetyksessä? Ja nyt hän juoksee pois kattoja pitkin, keräten samalla lippuja ja aarteita! Lopunajan merkit ovat käsillä! Takaisin studioon, Cecilie.
- Kiitos, Björn. Sitten huomisen sää.

0 vastalausetta: