Pages

Seksuaalisesti turhautuneet kommandodelfiinit karkasivat Ukrainan armeijalta

14.3.13

Ukrainalaisten tiedotusvälineiden mukaan kolme taisteludelfiiniä on karannut kouluttajiltaan maan laivaston harjoituksista.

Asiantuntija kertoi venäläiselle uutisyhtiö Ria Novostille, että paritteluhaluiset delfiinit karkasivat mitä ilmeisemmin etsimään kumppaneita.

Ukrainalaisten medialähteiden mukaan vain kaksi viidestä armeijakoulutuksen saaneesta delfiinistä palasi takaisin tukikohtaan aiemmin tässä kuussa.

Ukrainan puolustusministeriö kiistää asian eikä vahvista, että armeija ylipäätään käyttäisi delfiinejä.

Tukikohta, mihin delfiinien oli määrä palata, sijaitsee Krimin Sevantopolissa. Siellä koulutettiin delfiinejä Neuvostoliiton laivaston palvelukseen vuodesta 1973 lähtien. Ria Novostin mukaan delfiinejä koulutettiin muun muassa etsimään miinoja, hyökkäämään sukeltajien kimppuun ja kuljettamaan räjähteitä vihollisaluksiin.

Uutisyhtiön lähteen mukaan näille kommandodelfiineille opetettiin myös hyökkäämistä vihollisen kimppuun erikoisvalmistetuin veitsin ja päähän kiinnitetyin asein.

Entisen neuvostoupseerin Juri Plyachenkon mukaan urosdelfiini saattaa karata naaraan perään paritteluaikana.

– Mutta ne palaavat kyllä takaisin noin viikon kuluessa, hän kertoi uutisyhtiölle.

AL


- Arvon toimittajat, olkaa hyvä ja istukaa. Puolustusministeriön tiedotustilaisuus alkaa. Puolustusministeri, olkaa niin hyvä.
- Kiitos. Järjestämme tiedotustilaisuuden katkaistaksemme huhuilta siipiä. Ensimmäinen kysymys, olkaa niin hyvä. Sieltä takaa.
- Ria Novostista, päivää. Pitääkö paikkansa, että seksuaalisesti turhautuneet kommandodelfiinit karkasivat teiltä paritellakseen?
- Ei pidä paikkaansa. Meillä ei ole olemassa kommandodelfiinejä. Tämä on täysin pöyristyttävää. Seuraava kysymys. Juu, siitä edestä.
- Ekspresistä hei. Miten kommentoitte itsemurhapommittajaetanoidenne alkoholin käyttöä Kiovan keskustassa?
- Täysin huhupuhetta. Taktiset räjähtävät etanamme ovat kaikki selvin päin. Korjaan, emme ole koskaan käyttäneet sellaisia. Seuraava kysymys. Siitä keskeltä.
- Kyiv Postista, hyvää päivää. Onko todellakin siten, että taisteluhelikopteria käyttävät geneettiset marsut aloittivat keskenään sissisodankäynnin siten, että atomikananne saivat sätkyn ja näin ollen Raul-niminen härkä on nyt sekä radioaktiivinen ja luokiteltavissa ydinaseeksi? Onko Ukraina nyt ydinasevaltio?
- Täysin naurettavia syytöksiä. Härän nimi on Pofft. Ei lisää kysymyksiä.

0 vastalausetta: