Pages

Angry Birds hyökkää makeismarkkinoille

12.1.12

"Peliyhtiö Rovio Entertainment ja makeisyhtiö Fazer ovat solmineet strategisen yhteistyösopimuksen Angry Birds -brändättyjen makeisten kehittämisestä ja myynnistä.

Uudet Angry Birds -makeiset saapuvat kauppoihin kesäkuussa 2012. Makeisten hahmot ja maut ovat peräisin Angry Birds -maailmasta, ja lintujen luonne näkyy ja maistuu tuotteissa. Tuotteet esitellään tarkemmin maaliskuussa.

Yhteistyöhön kuuluu myös sosiaalisen median ja Angry Birds -peliympäristön hyödyntämistä,

Fazerin tavoitteena yhteistyössä on sen strategian mukaisesti hakea kasvua kansainvälisillä makeismarkkinoilla. Fazerin makeisia myydään jo 40 maassa ympäri maailman. Lento- ja laivaliikenteessä sekä lentokentillä menestyvässä travel trade -myynnissä Fazer on markkinajohtaja Pohjoismaissa. Euroopassa Fazer on kuudes ja maailmanlaajuisesti yhdeksäs.
" (Kauppalehti)*ringaling*
- Rovio Entertainment.
- No se on Fazerilta päivää.
- Moikka!
- Semmoista vähän mietittiin, että teillähän on, hih hih, vähän nostetta siipien alla, hih hih, lintuvitsi, huomasitko ja mietittiin, että kun meillä on vähän ongelmia tuon tuotteistuksen kanssa, niin voitaisiin vaikka tehdä joku yhteistyödiili?
- Miten niin teillä on ongelmia tuotteistuksen kanssa?
- No me nimettiin Fazerin Parhaiksi sellainen pussi, missä on meidän huonoimmat karkit. Ei me oikein tajuta.
- Jahas. Mites me sitten voidaan auttaa? Me ollaan pelifirma. Tehdään just meidän seuraavaa peliä.
- Anteeksi mitä?
- Ollaan pelifirma, me tehdään seuraavaa peliä.
- Mut teillähän on jo Angry Birds.
- Niin, mutta eihän nyt samalla idealla voi ratsastaa kovin pitkään. Me ollaan kuitenkin tehty Angry Birds kaikille ohjelmistoalustoille, Angry Birds Rio, Angry Birds Seasons ja Angry Birds Magic. Lisäksi ollaan lanseerattu t-paitoja, pehmoleluja ja pöytäpelejä, joissa lingotaan muovilintuja pöydällä oleviin muovirakennelmiin tai vaihtoehtoisesti muita silmään. Alkoi tässä vähän mietityttää, että kohtahan porukka alkaa olla jo kurkkuaan myöten täynnä koko Angry Birdsiä, niin ruvettiin sitten kehittämään seuraavaa suurta ideaamme, joka on sellainen monipuolinen mutta hauska mobiilipeli-idea, joka sisältää sosiaalista interaktiota muid--
- Siis MITÄ!? Ette kai te nyt oikeasti hassaa aikaa jonkin UUDEN kehittämiseen?!
- No onhan se kuitenkin kehittäjille itselleenkin kivaa, että tekee jotain uutta eikä vain jämähdä siihen vanhaan kons--
- SIIS MITÄ?! Etkö sä oo ikinä kuullut sitä juttua siitä, että miljonäärit tarvitsee vain yhden hyvän idean? Kato vaikka Fazerin karkkeja, samat Siniset ja Mariannet ja Geishat siellä on.
- No miksi sitten soitit yhteistyömerkityksissä?
- Kas kun me ollaan katottu, että tää Angry Birds alkaa olla konseptina jo niin helvetin kulunut, anteeksi "perinteinen", niin me mietittiin, että tämähän vois toimia mainiosti Fazerin kanssa.
- Me oikeesti oltiin jo tekemässä jotain fiksumpaa, voisko tän Angry Birdsin jo unohtaa? Eihän noilla linnuilla oo ees nimiä, hankala tuotteistaa sellaista.
- Älä nyt, saatte helvetisti rahaa. Ja sitten neppailevat lapset lintukarkkeja toistensa suihin! Ajatus on se, että lapset sitten samaistuvat possuiksi ja syövät mitä vaan!
- Onks tää taas joku tosi halpatuoterahastusidea, että te vaan puristatte myymättömistä turkinpippureista linnun muotoisia karkkeja?
- Olen loukkaantunut! Sitäkö meistä ajattelette?
- Vastaa nyt vain kysymykseen.
- ...
- Vastaa vain.
- ...On se.
- No okei, tehdään sopimus.

2 vastalausetta:

S kirjoitti...

tää sivu ei koskaan tuota pettymyst :D mainiota

Tuomas kirjoitti...

Vielä tulee se ensimmäinenkin kerta! Siihen saakka, kiitoksia!