Pages

Megasuosittu räppäri pidätettiin - jättimäärä kannabista!

10.1.12

"Miljoonia ja taas miljoonia levyjä uransa aikana myynyt tähtiräppäri Snoop Doog pidätettiin menneen viikonlopun aikana huumausainerikoksesta epäiltynä.

Snoop, oikealta nimeltään Calvin Broadus, joka tunnetaan innokkaana pössyttelijänä, napattiin aikaisin lauantaiaamuna, kun Sierra Blancan tulliviranomaiset löysivät miehen kiertuebussista liki kuusi kiloa kannabista.

El Paso Times -lehden mukaan Snoop myönsi kannabiksen olevan hänen, joten poliisi korjasi miehen talteen, mutta päästi hänet myöhemmin vapaalle jalalle. Räpäyttäjä joutuu oikeuden eteen 20. tammikuuta vastaamaan hänelle annettuihin syytteisiin.
" (Nelonen)- Tervetuloa tulliin.
- *phöhhhf* Kiitosssh hei!
- Tehän olette Snoop Dogg.
- *hffhhpph* Hä?
- Olette Snoop Doggy Dogg. Se rap-artisti.
- *puff* Niinnn! Sehän mä ooon!
- Olette keikalle menossa?
- *hffff* Mitä?
- Oletteko keikalle menossa?
- *pfff* Joo! Sähän oot alright!
- Meillä on syytä epäillä, että bussissanne on huumausaineita.
- *shffff* Täh?
- Uskomme, että teillä on bussissa kamaa.
- Siis hetkinen nyt jätkä.
- Miten noin nopeasti selvisitt--
- Siis mietipä vähän mitä äsken sanoit.
- Että epäilemme teillä olevan huumeita bussissa?
- Niin.
- Mitä siitä?
- HALOOO!! Minä olen Snoop Doggy Dogg. Ootko ikinä nähnyt mua yhtään missään millään tavalla sen näköisenä, että en olisi totaalisen tajut kankaalle pajautettuna?
- No en kyllä...
- Ai sulla on "syytä epäillä", että bussissa on huumeita. Voi jeesus! Ei ihme että sä oot tuollainen tunnollinen rajaviranomainen! Ei tässä taida olla syytä epäillä mitään!
- Täh?
- No voi jeesus sun kanssa, eikö yhtään päässä raksuttanut ku keikkabussin ovi aukeaa, sieltä tulee paksu makea savu ja meikäläinen marssii ulos aivan sekaisin?
- No kyllä...
- No mitäs jos nyt tehtäisiin niin, että joko syytät tai jätät syyttämättä ja jätetään noi vihjailut pois. Arvaa huviksesi paljonko meilläkin menee joka raja-asemalla aikaa sen takia kun fanipoikatullimiehet ei oikein tiedä kehtaako ne vai eikö ne kehtaa sanoa että "Snoop, sinä taidat olla aika paukuissa"?
- No jos minä nyt jätän syyttämättä...
- Älä nyt perkele jätä. Luuletko sä ettei mulla oo varaa maksella sakkoja? Näytänkö mä siltä, että pari yötä putkassa tekis mun maineelle mitään? Jestas, sehän on vaan kannabista! Sen sijaan jos sä nyt pistät mut putkaan, se näyttää sun CV:ssä yllättävän hyvältä. Jonain päivänä sä saatat saada oikeasti jonkun hyvän viran kun sulla on pari isoa pokaa ansioluettelossa. Sen sijaan jos sä nyt vain päästät nyt mut menemään, kaikki tietää aina että sä oot nolo fanipoika johon ei voi työnantaja luottaa. Joten nyt niitä hiluja meitsin kinttuun, niin päästään nopeammin putkaan ja sieltä taas matkamaan jatkaa.
- Tarkoitit jatkamaan matkaa.
- Mä oon paukuissa, mä en tiedä mitä mä sanon.
- Kiitti Snoop, sä oot alright!

0 vastalausetta: