Pages

Stubb juoksutti lukiolaisia: "Tämä on Alexin kontribuutio"

26.9.12

"Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb (kok) lenkkeilytti Tikkurilan lukion oppilaita tänään Vantaalla.

Kyseessä oli ministerin lanseeraaman Keho & Mieli -kiertueen aloitus.

Stubbin esikunnasta kerrotaan, että ministeri halusi kokeilla ensimmäistä kertaa juoksulenkkiä lukiolaisille pitämänsä luennon ohella.

Oppilaat kuuntelivat ensin ministerin 45 minuutin luennon ja kävivät sen jälkeen ministerin kanssa 45 minuutin lenkillä.

Esikunnasta kerrotaan, että tarkoituksena olisi, että jatkossa ministeri pitäisi vastaavia tilaisuuksia parin viikon välein matkaohjelmansa sallimissa puitteissa.

- Ajatuksena on innostaa lukiolaisia liikkumaan oman esimerkin myötä ja samalla keskustella heitä kiinnostavista asioista, ministerin esikunnasta kerrotaan.

- Tämä on myös Alexin kontribuutio presidentti Niinistön aloitteeseen nuorten kanssa yhdessä tekemisestä
." (IS)


***

*ovi rymähtää esikunnassa*
- APUA! :/
- Alex, mikä hätänä?
- No kun tuota minä olin tuolla Tikkurilan lukiolla pitämässä luentoa, niin...
- Niin mitä?
- No siinä 45 minuutin kohdalla ne alkoivat kysellä vaikeita kysymyksiä, että miten tämä maa makaa ja vaativat perusteluita hallitusohjelmalle ja sitten jossain kohtaa en vain osannut enää vastata, vaan juoksin ovesta suoraan pihalle...
- Voi Alex--
- ...niin nehän juoksivat perään! Jahtasivat kolme varttia, lopulta sain vinkattua taksin ja ajettua tänne. Mitä mä teen, mitä mä teen? Lehdet soittelee ihan kohta, mitä mä sanon niille? :´(
- Odotas, minäpä kirjoitan tästä muutaman lauseen...ajatuksena innostaa liikkumaan...kontribuutio nuorten kanssa yhdessä tekemiseen. No niin. Nämä luetaan sitten, jos joku kyselee asiasta.
- :D

0 vastalausetta: