Pages

Tutkimus: Seksi voi alentaa arvosanoja

4.9.12

"Seksin harrastaminen voi laittaa nuoren pään pyörälle. Tutkimuksen mukaan satunnaissuhteiden harrastamisella on monta negatiivista vaikutusta.

On väistämätön tosiasia, että teini-ikäisetkin harrastavat seksiä. Kun hormonit jylläävät, elämä voi olla yhtä hullunmyllyä, mutta satunnaisen seksin harrastamisen on nyt todettu vaikuttavan jopa arvosanoihin.

America Sociological Association raportoi, että teini-ikäiset, jotka harrastavat satunnaissuhteita, saavat todennäköisemmin huonoja arvosanoja ja sairastavat enemmän kuin muut. Satunnaissuhteita harrastavat ovat myös haluttomampia osallistumaan opetukseen ja heidät erotetaan muita helpommin koulusta.

Niillä teini-ikäisillä, jotka harrastavat seksiä vakituisessa parisuhteessa, ei ole vastaavia ongelmia. Tutkimuksen mukaan tämä johtuu siitä, että vakituisessa parisuhteessa olevat saavat kumppaniltaan tukea, joka voi auttaa heitä menestymään paremmin.
" (Ava)- Opettaja?
- Niin, sinä jo 18-vuotiaaksi ehtinyt abioppilaani?
- Minä sain tästä kokeesta kutosen.
- Joo-o.
- Lupasit seiskan.
- Joo-o.
- Sitten minä tulin kotiisi lyhyessä hameessa ja harrastin kanssasi seksiä vastineeksi paremmasta numerosta. Ja tuli huonompi numero kuin alunperin?!
- Mitä tässä nyt voi sanoa. Se vain oli niin huonoa.

0 vastalausetta: