Pages

Ekokaupan takaovi oli murtautujia voimakkaampi

24.1.13

Ekokauppa Ruohonjuureen yritettiin murtautua sisäpihan puolelta keskiviikkoyönä Helsingin Kalliossa. Murtautujat pyrkivät sisään kauppaan takaovesta hieman ennen kello 1:tä.

Lähistön asukas oli herännyt sisäpihalta kuuluvaan paukkeeseen ja nähnyt kahden miehen vääntävän ovea auki sorkkaraudalla, kertoo poliisi.

Oven lukitussalpa ei kuitenkaan ollut antanut periksi, joten murtoa yrittäneet eivät päässeet liiketiloihin.

Paikalta paenneet tekijät ovat toistaiseksi poliisille tuntemattomia. Asiaa tutkitaan varkauden yrityksenä.

Metro


- *puhelimeen* ...No mut siis mä kuitenkin joka tapauksessa siis mietin, että pitäiskö meidän kuiteski laittaa siihen dokkariin se sen toisen bändin biisi ku mun mielestä se toinen on vähän sell-out, juttelin tosta just Kreetan kanssa ku käytiin Fafasissa ja sit se sanoi et se oli kuullut niistä joskus niin mä funtsin että jos sit kuiteskin otettais se Emilian bändi...nii just se, oota, mulla ei oo nyt oikeen käsiä ku mä oon täällä keittiössä, mä laitan tän mun iPhonen pöydälle, koitan etsiä täältä teetä...ei hitto, en löydä, oota, kysyn kämppikseltä...Raimo!
- No mitä, Lauri?
- Missä meidän Pukkan lakritsi-kanelitee on?
- Öö, eiks se oo siellä kaapissa?
- Ei oo. Mut näköjään sen pakkaus on pahvikeräysroskiksessa.
- No sit se on varmaan loppu. Kirjoita se iPadin ostoslistaan, niin osataan ostaa sit huomenna.
- Raimo Dittersdorf! Sä tiedät, että mä en voi mennä nukkumaan DJ-keikan jälkeen, jos mä en saa Pukkan lakritsi-kaneliteetä!
- No nyt sun pitää mennä.
- Ei kun me lähdetään nyt Raimo hakemaan sitä Ruohonjuuresta.
- Kello on jo yli puolenyön!
- Mun on SAATAVA sitä teetä tai muuten mun fiilikset menee ihan down ja mun piti vielä tehä huomenna se mun taideportfolio valmiiksi ja se ei onnaa jos mä en nuku tarpeeksi! Me lähdetään käymään Ruohonjuuressa nyt!
- Tajuatsä, se ei oo auki just nyt!
- No sit mennään sisään vaikka väkisin! Ota sorkkarauta! Kyllä me se ovi saadaan auki, me ollaan miehiä!

0 vastalausetta: