Pages

Joka kymmenes pissaa hotellin uima-altaaseen!

26.6.12

"Lomakysely paljasti ällöttävän totuuden suomalaismatkailijoiden allaskäyttäytymisestä. Yllättävän moni matkailija ei vaivaudu vessaan.

Hillitse sanasi seuraavan kerran, kun mielesi tekee valittaa uima-altaan kloorinkatkusta. Rantapallon lomakyselyn mukaan jopa joka kymmenes lomailija virtsaa hotellin uima-altaaseen, joten hygieniatason säilyttämiseksi klooraus todellakin on aiheellinen toimenpide.

Naisista tämän synnin tunnusti tasan kymmenen prosenttia, miehistä puolestaan vain viisi.

Onko kyse laiskuudesta, kotikasvatuksen puutteesta vai piittaamattomuudesta? Allaspissauksen tunnustaneista jopa 53 prosenttia kuuluu 19-29-vuotiaiden ikäryhmään. Tunnustaneista vain kolme prosenttia on yli 60-vuotiaita.
Rantapallo selvitti suomalaisten lomakäyttäytymistä verkkokyselyn avulla touko-kesäkuussa. Aiemmin kyselystä kävi ilmi reissaajien törttöilevän allasalueen lisäksi myös liikenteessä – usein parkki- tai ylinopeussakkojen hinnalla.

Kyselyyn vastasi 1 400 henkilöä.
" (Rantapallo)- Tervetuloa, sinä voit mennä ja kaverillasikin näyttää olevan uimaliivit, menkäähän kaikki seuraavat kolme siitä, hyvä ja hienosti sinne altaalle, ei juosta! Ja te herra lapsenne kanssa, tervetuloa, ja te nuoripari ja sinä kaveri siinä, tänne näin!
- Anteeksi, herra allasvahti, mutta suljitte altaan portin juuri nenäni edestä.
- Juu, te olette kymmenes altaaseen tulija.
- Joten?
- Painukaa helvettiin, senkin kuvottava pissijä.

0 vastalausetta: