Pages

NBA aikoo panna filmaajat kuriin

19.6.12

"Koripalloliiga NBA:n pomot ovat kyllästyneet virheiden kalasteluun otteluissa.

Komissaari David Sternin mukaan liiga harkitsee vakavissaan järjestelmää, jossa virhetilanteita kelataan videolta otteluiden jälkeen ja teeskentelijöitä sakotetaan.

Stern väläyttää, että pelaajien ei pitäisi yllättyä uudenlaisista kirjeistä postilaatikossaan: "Terveisiä liigan toimistolta, sinut on todettu filmaajaksi".

- Ei, minä en vitsaile. Jotakin tuollaista se voisi olla. Sellainen saa ihmiset tajuamaan, ettei selitykseksi kelpaa pelkkä "se on osa peliä", NBA-pomo jyrähtää.

Filmaamalla on hankittu hyötyä etenkin epäurheilijamaisista virheistä, joista tuomitaan vapaaheittojen lisäksi pallon pysyminen rikotulla joukkueella.

NBA pohtii myös, voitaisiinko nämä tilanteet tarkastaa välittömästi ottelun aikana videolta. Samaa koskee laskevia palloja eli koriheittojen torjuntaa kielletyltä korkeudelta.

Sääntömuutoksia puntaroivassa kilpailukomiteassa on tuoretta tarmokkuutta. Aiemmin komitea koostui seurojen toimitusjohtajista, mutta nyt kokoonpanoon kuuluu kolme NBA-päävalmentajaa, kaksi seuraomistajaa ja neljä toimitusjohtajaa.
" (IS)*pallon pomputusta*
*tönäisy*
*kaatuminen*
- Ah! Valo kukertaa silmiini! Tämäkö on nyt se ajan ja tilan raja? Ylityspaikka? Jää hyvästi, elämäni kallehin, kuoleman syliin mä käperryn. Nyt olen vapaa ja mukana tuulen, saan kulkea rajoilla ajattomuuden. Olen kimallus tähden, olen pilven lento, olen kasteisen aamun pisara hento--
- No nyt ei mennyt kyllä tämä läpi yhtään. Ulos kentältä, filmaaja.
- Mutta kai me saadaan edes vapaaheitto?
- Ulos kentältä.

0 vastalausetta: