Pages

Unohda torkuttaminen – näin pääset ylös sängystä nopeasti!

18.6.12

"Pommiin nukkuminen työaamuna on kaikkien mielestä inhottavaa. Ihmiset voivat jopa menettää yöunensa kun he stressaavat aamun aikaista herätystä. Nappaa talteen vinkit, joilla helpotat ajoissa heräämistäsi.

Torkutus on kieltämättä houkuttelevaa, mutta arkiaamuina ei kuitenkaan kovin kannattavaa. Työaamuna pommiin nukkuminen on myös ikävää, joten kokeile ensi aamuna seuraavia vinkkejä tehostaaksesi pikaista sängystä ylös nousemista.

1. Laita herätyskello pois kättesi ulottuvilta
Torkkunappia on todella helppo painaa, jos puhelin tai herätyskello on aivan vieressäsi. Siirrä herätyskellosi siis niin kauas, että sinun on aivan pakko nousta sängystä sammuttamaan kellon ulina. Tämän jälkeen kävele suoraan WC:hen ja pirskota kasvoillesi kylmää vettä.

2. Lisää volyymia
Useimmat käyttävät matkapuhelinta herätyskellonaan. Jos kellon ääni tuntuu kuitenkin liian hiljaiselta, hyvä konsti on asettaa puhelin tyhjään lasiin. Lasin seinämät voimistavat herätyskellon ääntä, jolloin kuulet sen paremmin vaikka olisitkin syvässä unessa.

3. Päivitä parempi herätysohjelma
Nykyaikaisiin älypuhelimiin on saatavilla jos jonkinlaista herätyskello-ohjelmaa. Päivitä siis puhelimeesi mahdollisimman kovaääninen ja tehokas kello, joka parhaassa tapauksessa jaksaa hälyttää niin kauan että todella pääset ylös sängystä.

4. Syö pastilli
Aseta pastilli illalla herätyskellosi välittömään läheisyyteen. Kun aamulla nouset sammuttamaan pirisevää kelloa, nappaa pastilli suuhusi. Tutkijat ovat nimittäin paljastaneet, että etenkin minttupastillin syöminen virkistää ja antaa energiaa kropalle niin hyvin, että houkutus torkuttamisesta jää unholaan.
" (MTV3)- ...joten kun kyllästyin jatkuvaan pommiin nukkumiseen, niin päädyin sitten tähän.
- Aika erikoinen ratkaisu.
- No tuohon ainakin herää, on sen verran kovaääninen.
- Sitä en epäile, mutta silti...eikö se ole aika kallis?
- Onhan se, mutta toisaalta, ei tule myöhästyttyä töistä. Joka aamu kello seitsemän soi. Tarkasti.
- Ymmärrän, ymmärrän...mutta...
- Mutta mitä?
- Eikö se mee vähän yli?
- Meneekö?
- No, se on kuitenkin Manowar. Maailman äänekkäin bändi.

0 vastalausetta: