Pages

Näin meikkaat rusketusrajat piiloon

15.8.12

"Onko sinullakin ollut kiusallisia olkaimien jättämiä rusketusrajoja hartioissa? Allure on listannut kolme vinkkiä, joilla rajat voidaan meikata piiloon esimerkiksi tärkeän tilaisuuden ajaksi. Vinkit on antanut meikkaaja Ashleigh Ciucci.

Ensimmäiseksi korjaa vahingot. Kuorinta häivyttää jonkin verran rusketusta, mutta muista käyttää hellävaraista kuorinta-ainetta. Voimakkaammat kuorinta-aineet voivat ärsyttää ihoa auringolle altistumisen jälkeen. Tämä voi saada ihon näyttämään laikukkaalta.

Meikkaa rajat piiloon. Taputtele mattaa aurinkopuuteria tai mattaa persikan väristä poskipunaa iholle. Ensimmäistä siinä tapauksessa, jos iho on tummempi ja jälkimmäistä vaaleammalle, punoittavalle iholle. Laita väriä rusketusrajan päälle ja viereen, sillä pelkästään päälle laitettuna raja on liian näkyvä.

Tekniikka toimii puuterimaisten ja voidemaisten tuotteiden kanssa, mutta voiteiden kanssa pitää olla tarkkana. Ne voivat näyttää luonnollisimmilta, mutta päälle tulee laittaa läpikuultavaa puuteria, jotta ne eivät sotke.

Jos aikaa on enemmän, hanki suihkemaista meikkivoidetta, joka on ihoasi tummempaa. Suihkuta meikkivoidetta muutaman sentin päästä iholle ja peitä kaikki mahdolliset virheet samaan aikaan. Käytä sormia tai meikkisientä voiteen tasoittamiseen ihollesi.
" (IS)


- ...joten siis aivan hirveetä. Siis kato nyt näitä rusketusraitoja. Mun kuultavan kaunis rusketus on piloilla, vaikka koitinkin olla melkein koko ajan topless. Onneksi se oli yksityishuvila missä me oltiin Marcellon kanssa. Mut siis sulla ei näy ollenkaan noita kiusallisia raitoja! Siis sun on pakko kertoa mikä sun salaisuutesi on!
- Öh, tota...
- Minä olen sinun esimiehesi ja sinä minun assistenttini! Kerro välittömästi, miten olet saanut rusketusraidat piiloon!
- Mä olen ollut koko kesän kellarin arkistossa etsimässä niitä 1300 lehtiartikkelia joita sä pistit mut ennen Aruban lomaasi etsimään. Mä tulin äsken vasta sieltä ylös, koska sä käskit mua hakemaan sulle lattea.
- Ja miten toi auttaa mun ongelmassani? Sun pitää hei ajatella ratkaisukeskeisemmin!

2 vastalausetta:

Polga kirjoitti...

Tässä ja kuva 11 http://lifestyle.fi.msn.com/mies/kulttuuri/parhaat-tavat-piilottaa-vilkkuva-vako#image=11 . Ei rajoja :)

Tuomas kirjoitti...

Nerokasta!