Pages

Linja-autoliitto jakaa vapaalippuja virkamiehille

2.10.12

Linja-autoliitto lahjoittaa vuotuisia vapaalippuja virkamiehille, jotka tekevät linja-autoliikennettä koskevia päätöksiä, uutisoi Kauppalehti.

Liiton eräät alueosastot ovat lähettäneet vapaalippuja ely-keskusten virkamiehille, jotka voivat näin matkustaa ilmaiseksi alueosaston jäsenyritysten busseissa. Ely-keskusten virkamiesten tehtäviin kuuluu lupien myöntäminen bussiyhtiöille eri vuoroväleille.

Linja-autoliitto puolestaan jakaa ilmaislippuja virkamiehille, jotka päättävät linja-autoasioista Liikennevirastossa sekä liikenne- ja viestintäministeriössä.

"Mielestämme on hyvä, jos he matkustavat joskus busseissa ja näkevät, miten linja-autoliikenne toimii", sanoo liiton toimitusjohtaja Heikki Kääriäinen.

Kääriäisen mukaan kyseessä ei ole epäsopiva lahja, vaan ilmaisliput on tarkoitettu virkamatkoihin eikä esimerkiksi kodin ja työpaikan välisiin matkoihin.

HS


- Arvon toimitusjohtaja Heikki Kääriäinen! Lähetätte ely-keskusten linja-autoasioista päättäville virkamiehille ilmaislippuja!
- Kyllä. Mielestämme on hyvä, jos he matkustavat joskus busseissa ja näkevät, miten linja-autoliikenne toimii.
- Eikö tämä ole mielestänne lahjontaa?
- Ei toki. Ajattelemme vain päättävien virkamiehien parasta. Lisäksi mielestämme on hyvä, jos he joskus maistavat pihviä, näkevät miltä Linja-autoliiton edustussaunatilat näyttävät ja oppivat, miltä kuubalainen sikari maistuu hyvän viskin kanssa.

0 vastalausetta: