Pages

Aslan: Homoaktivistit soluttautuvat eheytymisryhmiin myös Suomessa

8.2.12

"Homoaktivisteja on alkanut soluttautua myös Suomessa eheytymisryhmiin. Tämän vahvistaa Kotimaa24:lle Aslan ry:n kouluttaja Ari Puonti. Alun perin asiasta kertoo helluntailainen Ristin Voitto -lehti (8.2.), joka on haastatellut Aslan ry:n puheenjohtajaa, varatuomari Pirkko Alarantaa. Lehden mukaan tähän asti valheellisin perustunein ryhmiin hakeneet henkilöt ovat kuitenkin paljastuneet Aslanin Elävät vedet -ryhmien muodostamista edeltäneessä haastatteluvaiheessa.

Elävät vedet ovat Aslanin järjestämiä eheytymisohjelman ryhmiä. Aslan on kirkkokuntiin sitoutumaton kristillinen palvelujärjestö. Sen mukaan seksuaalinen muutos on sisäisen paranemisen sivutuote.

Soluttautumisilmiö tunnetaan myös kansainvälisesti. Esimerkiksi Itävallassa on ilmennyt vastaavaa. Toimintamalli muistuttaa myös englantilaisen homoaktivistin ja toimittajan menettelyä, josta on raportoinut muun muassa Guardian.

Aslanin kouluttaja Ari Puonti sanoo Kotimaa24:lle, että viime vuonna Suomessa tapahtuneet soluttautumiset ovat todennäköisesti laskettavissa yhden käden sormilla. Nämäkin tapaukset ovat kuitenkin säikäyttäneet eheytymisryhmien vetäjiä.

- Tällaista toimintaa ei ole Suomessa ilmennyt aikaisemmin. Maailmalla toiminta on saanut laajempaa tuhoa aikaiseksi. On uusi tilanne, että joudumme tällaisen kohteeksi. On ihmisiä, joiden motiivit ja päämäärät ovat työmme tuhoaminen ja häpäisy, Puonti suree.

Puontin mukaan Aslanin piirissä on pohdiskeltu, kuka on soluttautumisen takana, yksittäiset henkilöt vai jokin virallisempi toimija. Todistusaineistoa ei ole ja niinpä Puonti ei suostu edes mainitsemaan, mihin suuntaan epäilyt kohdistuvat.

Kotimaa24 soitti asiasta muutamalle toimijalle. Ranneliike.net-sivustoa ylläpitävän Sateenkaariyhteisöt ry:n puheenjohtaja Mikko Kivinen kertoo, että hänellä ei ole mitään tietoa toiminnasta.

- Jos sellaista on, ne ovat yksityishenkilöitä kaikki.

Kirkollisessa Yhteys-liikkeessä ei ole myöskään asiasta kuultu.

- Yhteydellä ei tällaista toimintaa ole, enkä ole kuullut kenestäkään yksittäisestä henkilöstä, joka tällaista tekisi, varapuheenjohtaja Heikki Leppä kertoo.

- Setalla ei tällaista toimintaa ole eikä minulla ole mitään tietoa tällaisesta, Setan pääsihteeri Aija Salo sanoo."
(Kotimaa24)- No niin ja tervetuloa kaikki tänne meidän kivaan pikku istuntoon. Täällä me puhutaan siitä, ketä me oikein ollaan, miltä meistä tuntuu, luetaan vähän kirjoja ja ymmärretään, miltä meistä pitäisi tuntua sen sijaan kuin miltä meistä tuntuu ja se on joskus ensin vähän vaikeaa mutta sen jälkeen se jo alkaakin helpottaa. Kukas meillä täällä nyt sitten ensimmäisenä haluaa puhua? Jos sinä uusi kaveri sieltä vaikka aloittaisit ensimmäisenä?
- Öh, tota, joo. Mä oon Paavo.
- Hei, Paavo. Kerrohan, miksi sä Paavo olet täällä. Mikä toi sut tänne meidän pikku istuntoon?
- No siis mun suku on siis syvästi uskonnollista--
- Eli sä Paavo oot siis saanut kristillisen kasvatuksen, sen oikeen kasvatuksen, just sellaisen kuin sun ois pitänytkin saada eli sen oikeamielisen, sallivan ja hyväksyvän, ihan niin kuin Jeesuskin sulle kertoi, että hän on tie, totuus ja elämä, eikö niin?
- Niin no siis se ei sinällään-
- Jeesus kertoi sulle! Eikö niin!
- Ihan miten vaan, mutta tosiaan siis kun minä siis satun olemaan rekisteröidyssä parisuhteessa oleva homo--
- Sinä Paavo olet homo. Sinä myönnät sen. Sinä myönnät, että olet epäonnistunut Jumalan silmissä, sinä saastainen sodomiitti.
- Öö tota--
- Mutta sinä ymmärrät myös sen, että meitä kuuntelemalla sinä paranet. Sinusta tulee eheä ihminen. Sellainen joksi Jumala on sinut tarkoittanut. Siksi sinä tulit tänne riemuisasti kädet ojossa, pyytäen että sinusta tehtäisiin taas oikea ihminen.
- No kun siis tuota kun mä menin esittelemään puolisoani kotiin, niin perhe siis pakotti mut tulemaan tänne istuntoon.
- Itse itsesi pakotit tänne, rakkaudesta Jumalaan. Eheytyä halusit virhevalinnastasi.
- Eiku ihan oikeasti pakotettiin. En mä halua eheytyä. Mä haluan olla kuka mä olen. Mä en oikeasti usko, että siinä on mitään pahaa, että on homo. Mä vaan haluan rakastaa sitä ihmistä, jota rakastan. Mä haluaisin, että kaikki voisivat ihan oikeasti rakastaa. Eikö Jeesuskin niin opettanut?
- ...?!
- Ja mun mielestä on oikeasti vähän arveluttavaa, että te pakotatte ihmisiä ajattelemaan, että niiden oma tunne itsestään olisi valheellinen ja väärä.
- Sinä! Sinä perkeleenkielinen käärme! Sinä olet yksi niistä!
- Mitä?
- Sinä olet sellainen, sellainen...homoaktivisti! Sinä tulet tänne ja tuhoat meidän työn! Ymmärrätkö mitä vahinkoa saat aikaan? Miksi sinun pitää tulla näihin kokouksiin ja yrittää tahallasi...tahallasi...miksi et yksinkertaisesti voi hyväksyä sitä mitä me teemme?! Tämä on kuin Rooman kristittyjen vaino uudestaan ja uudestaan, koskaan meitä ei hyväksytä sellaisina kuin olemme. Ei! Te homot vain tappelette vastaan ja väitätte olevanne normaaleja, vaikka kyllähän me tiedämme ettette ole! Me olemme heteroita, me tiedämme olevamme normaaleja! Te ette ole heteroja, siitähän tietää sen ettette ole normaaleitakaan! Ja kun puhutte niin intomielisen pinkeinä suvaitsevaisuudesta, niin ette te nyt kyllä osaa ollenkaan suvaita meidän mielipiteitämme rajoittaa teidän elämäänne!
- Sä et nyt ole kovin looginen. Mä vain halusin sanoa, että itsensä rajoittaminen muiden ihmisten ymmärtämättömyyden takia voi saada aikaan oikeaa vahinkoa.
- Oikeaa vahinkoa?! Oikeaa vahinkoa?! Sinä et tiedä oikeasta vahingosta Paavo mitään! Tiedätkö kuinka kallista on pitää näitä istuntoja? Tiedätkö kauanko täällä käyville vakityypeille on pitänyt hakata kalloon, etteivät he ole normaaleja, ennen kuin he alkoivat tajuta sen?
- Ehkä on parempi että poistun tässä vaiheessa.
- Poistu vaan! Huligaani! Minä soitan lehtiin! Ja kirjastoon! JA PÄIVI RÄSÄSELLE!

2 vastalausetta:

Anonyymi kirjoitti...

Marshall Kirkin ja Hunter Madsenin kirja (After the Ball: How America Will Conquer its Fear and Hatred of Gays in the 1990s (1989) on Amerikan homoliikeen opas- ja markkinointikirja kuinka toisinajattelevat tulee leimata negatiivisella tavalla. Kirja antaa muun muassa seuraavia neuvoja homoseksuaalisuuden edistämiseksi:

- Heteroseksuaaleille tulee saada aikaan häpeän tunne.

- Heteroseksuaalit tulee altistaa koko ajan kuville sekä verbaalisille lausunnoille, joiden tehtävä on saattaa kaikki homouteen liitettävä epänormaalius ristiriitaan sen kanssa että homoseksuaali haluaa olla sisimmässään muiden hyväksymä ja sulautua joukkoon.

- Propagandistinen mainostus leimaa kaikki homoliikkeen vastustajat homofobisiksi kiihkoilijoiksi, jotka eivät ole oikeita kristittyjä.

- Lopulta propaganda lyö leiman toisinajattelijoihin ja saa näyttämään heidät kritiikin kohteina, vihattuina sekä hiljennettyinä.

- Päämäärä saavutetaan ilman faktoja, logiikkaa tai perusteluita, sillä uskomukset voidaan muuttaa jatkuvan emotionaalisen ehdollistamisen kautta, olipa henkilö tietoinen tai ei häneen kohdistuvasta hyökkäyksestä.

- Heteroseksuaalien käännyttämisessä esitetään jatkuvasti ja toistuvasti kirjallisia kuvia, joissa homoseksuaalit näytetään samanlaisina kuin heteroseksuaalit. Tämän kuvan tulee olla normaaliuden ikoni.

- Mainoksilla on vaikutus heteroseksuaaleihin, vaikka he eivät uskoisi niihin.

- Heteroseksuaali kokee kaksi ristiriitaista tunnetta: hän reagoi myönteisesti kuvaan, mutta kielteisesti homoseksuaaliin nähden, kuvan antama hyvä reaktio ja paha reaktio homoseksuaalisuuteen nähden.

- Pahimmillaan reaktiot mitätöivät toisensa ja me olemme onnistuneet asioiden sotkemisessa. Parhaimmillaan assosiaatioon perustuva ehdollistuminen siirtää pienin askelin myönteistä tunnetta kuvassa olevaa ihmistä kohtaan.

Tekstin lähde; http://koti.phnet.fi/petripaavola/homoaktivistit.html

Tuomas kirjoitti...

Kieltämättä ironista, että äärikristilliset piirit älähtävät suvaitsemattomuudesta, kun joku vain haluaa samat oikeudet kuin hekin.