Pages

Foliohattu ei suojaa ajatustenluvulta

23.2.12

"Foliohattuja käytetään Yhdysvalloissa estämään hallituksen tiedustelupalveluiden CIA:n ja FBI:n harjoittama ajatusvakoilu. Maailman ehkä arvostetuimman teknisen korkeakoulun Massachusetts Institute of Technologyn tutkijoiden mukaan nykyiset foliohatut eivät laisinkaan sovi tähän tarkoitukseen.

Tutkijat vuorasivat kolmen mallinnuken päät kaksinkertaisella alumiinilla ja sen jälkeen pommittivat foliohattuja 10 Khz–3 Ghz:n radiosignaaleilla. Hatut vaimensivat joillakin taajuuksilla lähetettyjä signaaleja 20 desibeliä. Useimmilla taajuuksilla signaalit eivät vaimentuneet kuin korkeintaan 10 desibeliä.

Yhdysvaltojen valtion käyttämillä 1.2–1.4 Ghz:n taajuuksilla hatut sen sijaan vahvistivat signaalia 20 desibeliä. Teleyritysten hallussa olevalla 2.6 Ghz:n taajuudella signaali vahvistui 30 desibeliä.

Tutkijat epäilevät, että foliohattuvillityksen takana on hallituksen salaliitto. He ehdottavat, että salaliittoteorioihin uskovat foliohattujen käyttäjät kehittävät tehokkaampia hattuja torjumaan mahdollista ajatustenlukua.
" (Mediuutiset)- Mmmikä toi on?
- Se on tällainen päähine joka estää ajatustenluvun.
- Ei jeesus, että sä olet paranoidi.
- Arvaa mitä?
- No arvaan, uskot että liskoihmiset, uusi maailmanjärjestys ja Illuminati tulee ja syö sut ja nyt sä koet, että olet ainoa, joka voi tätä ymmärtää ja kaikki muut on lampaita?
- Ei tää foliohattu näköjään suojaakaan ajatustenluvulta. :(

0 vastalausetta: