Pages

Tähtiparin lapsille oma huvipuisto

29.2.12

"The Sun -lehden mukaan näyttelijäpari Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat rakennuttamassa kuudelle lapselleen omaa huvipuistoa Etelä-Ranskassa sijaitsevan linnansa yhteyteen.

Idea omasta huvipuistosta syntyi, kun Englannin Legolandissa lapsineen ollut pariskunta joutui lähtemään paikalta kesken kaiken, sillä turvamiesten mukaan paikalla oli liikaa ihmisiä lasten turvallisuuden takaamiseksi.

Lähteen mukaan vanhemmat olivat pahoillaan, että joutuivat keskeyttämään lastensa päivän. Heidän vanhin poikansa sai kuitenkin ajatuksen perheen omasta huvipuistosta.

- Maddox kysyi, voisivatko he rakentaa jotakin samantyylistä heidän Ranskassa sijaitsevaan taloonsa. Sinne rakennetaan jo uutta uima-allasta, joten vanhemmat pitivät ideaa hyvänä, lähde kertoo The Sunille.

Huvipuisto tulee sijaitsemaan pääosin maan alla.

- Sinne tulee iso allas, liukumäkiä, tunneleita ja veneitä sekä merirosvosaari linnoineen. Alueelle rakennetaan myös karting-rata sekä vanhanajan karuselli, lähde jatkaa.

Lähteen mukaan isä Pitt on suunnitellut alueella kulkevan pienoisjunan. Ympäristöystävällinen huvipuisto toimii aurinkovoimalla ja siellä käytettävä vesi kierrätetään.
" (IS)- Äitiiii! Tuolla on huvipuisto! Mennään sinne!
- No ei mennä, me on sovittu ettei me mennä noin vain huvipuistoihin, siellä on liikaa ihmisiä.
- MUT ÄITI MÄ HALUUUUN MENNÄ HUVIPUISTOON! OSTETAAN RANNEKKEET!
- Ei me nyt osteta mitään rannekkeita kun me tultiin tänne alueelle ihan vaan kaupassa käymään ja ostamaan vaatteita ja autoja ja koruja.
- ÄITII ÄÄÄ ÄÄ ÄÄ ÄÄ ÄÄÄÄ!
- Mennään kotiin, kotona on huvipuisto.
- MUT EI SE OO SAMA!
- Nyt jumalauta kakara, jos et lopeta kiukuttelua en lähde sun kanssa enää ikinä yhtään mihinkään!

0 vastalausetta: