Pages

Whitney Houstonin viimeisen elokuvan julkaisu aikaistuu

15.2.12

"Whitney Houston teki paluuta valkokankaalle ennen menehtymistään ja nyt on päätetty, että kyseisen elokuvan julkaisua tullaan aikaistamaan.

Houston menehtyi äkillisesti viime lauantaina, mutta häneltä jäi kuitenkin vielä paljon näytettävää faneilleen. Laulajalla oli tekeillä muun muassa Sparkle-niminen elokuva, joka saatiin kuvattua ennen hänen kuolemaansa. Nyt tuotantoyhtiö on päättänyt aikaistaa kyseisen elokuvan julkaisua.

- Päivämäärien aikaistamisesta on ollut puhetta, sillä Whitneyn fanit haluavat varmasti nähdä hänen huikean roolisuorituksen niin nopeasti kuin mahdollista, tuotantoyhtiön edustaja kommentoi.

Näillä näkymin elokuva julkaistaan jopa kolme kuukautta aikaisemmin. Alunperin Sparkle-elokuvan oli tarkoitus julkaista elokuussa, mutta nyt on ollut puhetta siirtää ensi-ilta toukokuulle. Tähden lisäksi elokuvaa tähdittää muun muassa Jordin Sparks sekä Cee-Lo Green.
" (Voice)- *puhelimeen* Ei, ei, ei. Ei todellakaan. Kuule, kyllä mulla on silmät ja korvat päässä ja tämä leikkaus tästä leffasta on täyttä skeidaa. No voi voi jos siitä materiaalista ei saa tehtyä parempaa, ehkä mun täytyy etsiä uusi leikkaaja. Ai että yrität vielä? No yritäpä kuule. Etkö muista mitä kävi Mariah Careyn Glitter-leffalle? Kallispalkkaisella laulajatähdellä koristeltu halvalla tehty Dreamgirls-kopio päätyy helposti suoraan dvd:lle, ellei--
- Tuottaja! Tuottajaaaaa!
- *puhelimeen* Markkinointipäällikkö saapuu, sillä on ilmeisesti jotain perkeleen tärkeää asiaa. Leikkaa uusiksi ja katotaan sitten saadaanko tästä mitään aikaan. *klik* No, kerrohan huolesi. Ei se tässä konkurssissa tunnu missään.
- Whitney on kuollut!
- Anteeksi mitä?
- Whitney on kuollut!
- Voi jumalauta. Tämähän tästä--
- Paras uutinen ikinä!
- Öö, tuota...
- Annahan kun piirrän tästä koordinaatiston. Täällä alhaalla on nollaviiva.
- Okei...
- Ja täältä ylhäältä lähtee toinen viiva, joka laskeutuu jyrkästi alas mutta jää lopulta lillumaan tähän nollaviivan paikkeille.- Hei, tämähän näyttää tutulta, onko tämä...
- On se! Ennuste kuinka paljon rahaa voimme tahkoa kuolleesta tähdestä ennen kuin yleisö unohtaa hänet!
- Jukoliste! Meillä on tiedossa jättipotti!
- Jep, mutta menetämme joka sekunti rahaa! Leffa pitää saada ulos heti! Onko leikkaus jo valmiina?
- On, on ja se on aivan helkkarin hyvä. Soitan samantien leikkaajalle että lähettää filkan esivalmistukseen.
- Hienoa! Minä kävin jo sopimassa tuotediilejä.
- Tuotediilejä?
- Whitney-Barbie, Whitney-karaokesetti, McWhitney, Greatest Love of All -dildo, Whitney-kylpyamme, Whit--
- Whitney-kylpyamme? Oletko tosissasi?
- Voi ystävä rakas, tiedätkö moniko amerikkalainen tekee tänäänkin itsemurhan? Kun lasketaan Whitneyn fanimäärät, saadaan helposti päällekkäisyyksiä. Kun Kurt Cobain ampui itsensä, hirveä määrä teinejä seurasi esimerkkiä. Meidän pitää vain saada tuotteemme tähän markkinarakoon. Hukuta itsesi kuin stara - Whitney-kylpyamme.
- Nyt saattaa kyllä mennä vähän överiksi. Oletko varma, että joku ostaisi tuon?
- Minä ainakin. Toisaalta poliisi takavarikoi entisen ammeeni rikostutkintoja varten, joten tarvitsen muutenkin uuden.

0 vastalausetta: