Pages

USA:n vaalien yllättäjä tosissaan: Saatana vaanii Yhdysvaltoja!

27.2.12

"Yhdysvaltojen republikaanien esivaalissa yllättänyt äärikonservatiivi Rick Santorum ei aio perua vuonna 2008 esittämiään puheita Yhdysvaltoja uhkaavasta saatanallisesta juonesta.

Viime viikolla Right Wing Watch -ryhmä kaivoi esiin videon Santorumin vuonna 2008 edellisten presidentinvaalien aikana pitämästä puheesta, jossa hän varoittaa maahan kohdistuvasta uhasta.

-Saatana on ottanut tähtäimeensä Amerikan Yhdysvallat! Santorum julisti.

-Saatana hyökkää parhaillaan Amerikan hienoja instituutioita vastaan käyttämällä ylpeyden, turhamaisuuden ja sensuaalisuuden paheita Amerikan juurtuneita perinteitä vastaan.

-Tämä on hengellinen sota. Valheiden isä tähtää juuri niihin asioihin, joihin ajattelette hänen tähtäävän: hyvään, säädylliseen, vahvaan ja vaikutusvaltaiseen maahan - Amerikan Yhdysvaltoihin. Jos olisit saatana, kenen kimppuun kävisit? Yhdysvallat on se, jonka kimppuun se käy, ja näin asia on ollut jo kohta 200 vuotta aina siitä lähtien, kun maamme perustajat kylvivät siemenet johtoasemaamme, Santorum tykitti.

Perjantain esivaalitaistoon parhaillaan valmistautuva Santorum puolusti näkemystään vaalitilaisuudessa Phoenixissa.

- Tämä on älytöntä. Olen uskovainen. Uskon hyvään ja pahaan. Jos uskovaisuus on este presidentiksi tulolle, meillä ei ole montakaan mahdollista ehdokasta, Santorum totesi.

Santorum on viime viikkoina ajanut ennakkosuosikki Mitt Romneyn nurkkaan voittamalla useita esivaalikisoja ja sekoittanut selvänä pidettyä taistoa.

Monen amerikkalaisen makuun liian vanhoillisen Santorumin mahdollisuuksia presidentti Barack Obamaa vastaan epäillään kuitenkin vahvasti.
" (IS)- Saatana on ottanut tähtäimeensä Amerikan Yhdysvallat!
- Niinkö?
- Tämä on hengellinen sota. Valheiden isä tähtää juuri niihin asioihin, joihin ajattelette hänen tähtäävän: hyvään, säädylliseen, vahvaan ja vaikutusvaltaiseen maahan - Amerikan Yhdysvaltoihin. Jos olisit saatana, kenen kimppuun kävisit? Yhdysvallat on se, jonka kimppuun se käy, ja näin asia on ollut jo kohta 200 vuotta aina siitä lähtien, kun maamme perustajat kylvivät siemenet johtoasemaamme!
- Otetaan vastaehdokkaan kommentit myöhemmin, mutta nyt pieni mainoskatko. Hyvät ehdokkaat, olkaa hyvä ja ottakaa kahvia ja pullaa.
- Kiitos! Mutta...kahvihan on kitkerää ja pulla kovaa.
- Anteeksi, ne ovat eilisiä...minä järjestän uusia...
- Ei, kyllä nyt on niin että saatana on mennyt kahviin ja pullaan! Ja katso nyt, kaadoin kahvia solmiollenikin. Saatana on ottanut tähtäimeensä solmioni!

0 vastalausetta: