Pages

AKT irtisanoi viestintäpäällikkö Hilkka Ahteen

3.3.12

"Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n hallitus päätti illansuussa päättyneessä kokouksessaan irtisanoa viestintäpäällikkö Hilkka Ahteen.  Ahteen työsuhde päättyi välittömästi.

HS:n saamien tietojen mukaan hallitus päätti asiasta äänin 11 - 9. Eriävän mielipiteen jättivät liittosihteeri Arto Sorvali ja hallituksen jäsenet Asko Mäki-Rahkola ja Jarkko Arpula sekä viisi muuta hallituksen jäsentä.

Ahde on tehnyt työsuojeluviranomaisille kantelun liiton puheenjohtajan Timo Rädyn epäasiallisesta käytöksestä. Ahteen mukaan Räty ei ole puhunut hänelle kahteen ja puoleen vuoteen.
Kiusaamisväitteitä tutkii myös poliisi.

Hilkka Ahde sanoo olevansa päätöksestä todella järkyttynyt. "Miten kukaan enää uskaltaa nostaa tällaisia ongelmia esille", hän kysyy.

Ahde kertoi MTV3:n uutisille, että hänen mielestään potkut ovat täysin perusteettomat.

"Kuulin asiasta hallituksen varapuheenjohtaja Veijo Ruonalalta. Minulle asiaa ei perusteltu millään tavalla", Ahde sanoi.

HS:n saamien tietojen mukaan työsuhteen päättymisen perusteena on luottamuspula sekä asian saama julkisuus.

AKT:n hallitus on liiton valtuuston toimeksiannosta kutsunut entisen liittosihteerin Matti Vehkaojan selvittämään AKT:ssä ilmenneitä työilmapiiriongelmia.
" (HS)*ringaling*
- Hilkka.
- Therve! Veijo täällä! Me päätehttiin…shiish…tai shiish me ollaan jätkien kanssa vähän saunaillasshhaa ja tai shiis saath potkut!
- Mitä?
- No eiku menith shanomaan, että shua kiushataaan töissshä ja me shit oltiin et kauheen huumorintajutonta et yks ei tajuu läppää ja siis ja tota…öö…mitäsh mä olin sanomassa…
- Siis minä saan potkut?
- No shiish me oltiin saunassha ja sit mä olin et ei saatana ja sit ne muut oli et ei helvetti ja sith mä tai sshiissh Arto ja Asko ja Jake oli et riläks mään mut khu mä olin shit siilleeen että ei voi luottaa niiku sit et me voidaan shua kiushata tulevaishtuuddeessa ku yks rupesh kanteleenh ja…ja tota sith toi…tuo hei mulleki kaljaa jos haet eiku shiish mitä mä olin shanomassa…
- Että kännissä ootte jätkien kanssa saunassa ja päätitte antaa mulle potkut?
- No shish tää on niinku shaunailta tai niinku..mieshten kokoush. Nii sith kato täällä oli toi Telanteen Kaitsu ja she sit keksi et kato ku Korhosen Johannaki sai luottamuspulan takia potkut nii sit me oltiin niiku et voiksh muka naishiin luottaa ja sit Pasi shano et ei voi, naishet on just niin shemoossii ja naishiin ei voi pieni poikahnen luotthaa niin me oltiin et däämn woman.
- Mitä helvettiä?
- Hei Kaitsu toi mulle kaljaa et moikka! Nähään maan-eiku ei shiis nähäkää mut Masalle moikat!

0 vastalausetta: