Pages

Paavi vaati uudistuksia pedofilian kitkemiseksi

7.2.12

"Paavi Benedictus XVI vaati maanantaina katolisen kirkon perinpohjaista uudistamista, jotta kirkon sisällä paljastunut lasten hyväksikäyttö ei enää jatkuisi.

Paavi osoitti viestinsä konferenssille, joka käsitteli skandaalia ensimmäistä kertaa.

"Uhrien toipumisen on oltava kristillisen yhteisön tärkein huolenaihe, ja sen täytyy tapahtua käsi kädessä kirkon syvällisen uudistumisen kanssa", paavi kirjoitti.

Pedofiliatapauksia on paljastunut katolisen kirkon piirissä Yhdysvalloissa ja eri puolilla Eurooppaa. Kirkkoa on arvosteltu siitä, että se on peitellyt rikoksia ja suojellut hyväksikäyttöön syyllistyneitä pappeja.
" (HS)(suuri ja juhlallinen kokoushuone jossakin päin Vatikaania)

- Nouskaa kaikki, paavi Benedictus XVI saapuu huoneeseen.
*ryminää*
- Istukaahan alas vain kaikki, ei minua tarvitse pokkuroida. No niin. Kutsuin tämän kokouksen koolle, koska meillä on ongelma.
- Mikä ongelma, teidän pyhyytenne?
- Pedofilia.
- Teidän pyhyytenne, onko pedofilia ongelma kirkossa? Se on vähän kuin sanoisi, että vesi on ongelma uima-altaassa, eikö se vähän kuulu asiaan?
- No toki kuuluu, mutta jostain syystä ulkopuoliset huutelijat eivät tajua, että selibaattivalan tehneiden miesten pitää kuitenkin saada vähän nuorta lihaa välillä.
- Kieltämättä tämä on ongelma, Teidän Pyhyytenne. Mitä voimme tehdä?
- Toin asiantuntijan paikalle. Asiantuntija! Saavutteko huoneeseen?
- Juu, tullaan. Kas niin. Onko tässä tilaa minun fläppitaululleni?
- Laittakaa vain siihen krusifiksin viereen. Osaatteko sanoa mitä pitäisi tehdä?
- No tämähän on hyvin yksinkertainen asia. Ensinnäkin kielletään kaikki kamerat Vatikaanin sisällä. Lisäksi koska muistamme, että paavi on raamatullisten tekstien mukaan Jumalan edustaja maan päällä, voimme asettaa itse sopivia syntejä.
- Hä. Voimmeko?
- Tottakai voimme. Kuten Raamatussa todetaan Matteuksen evankeliumissa luvussa kuusitoista jakeessa yhdeksäntoista: "Minä olen antava sinulle taivasten valtakunnan avaimet. Minkä sinä sidot maan päällä, se on sidottu taivaissa, ja minkä sinä vapautat maan päällä, se on myös taivaissa vapautettu." Eli tämä on yksinkertaista. Tehdään pedofiliasyytöksistä toisille lavertelusta synti, samoin kuin medialle puhumisesta ja tunnistusrivissä hyväksikäyttäjän osoittamisesta. Lisäksi voidaan tehdä pedofiliasta hyve, jolloin voimme todeta, että ilman pikkulasten hyväksikäyttöä maalliseen maailmaamme syntyy se Sodoma ja Gomorra jota olemme jo pitkään pelänneet.
- Huh! Siinä oli aika tuhtia tekstiä! Sinähän olet kamala mies! Kuka ihme oikein olet?
- Karl Rove. Minä olin George W. Bushin neuvonantaja Guantanamo Bayn kysymyksissä.
- Oletko varma, ettet ole itse perkele?
- Hah, se jätkä ei pärjää mulle.

3 vastalausetta:

Unknown kirjoitti...

Olipas hyvä! Toisilla sitä välähtää.

Tuomas kirjoitti...

Tuurilla tämäkin meni kuitenkin.

Jaska Brown kirjoitti...

Tämä keskustelu lakkaa olemasta fiktiivinen sillä siunaaman sekunnilla, kun Vatikaani oikeasti palkkaa Karl Roven.