Pages

Putous-tähdet Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma tähdittävät Subin uutuussarjaa

28.2.12

"Subin ainutlaatuisessa uutuussarjassa Suomen ykköskoomikot repivät huumoria lööppijulkisuudesta. Viikon oikeiden lööppien pohjalta muotoutuva, erittäin ajankohtainen komediasarja käsittelee mediaa ja julkkiksia satiirisesti. Paparazzit alkaa Subilla perjantaina 23.3. kello 21.

Paparazzit-ohjelman tähtinä loistavat Suomen terävimmät ja sujuvasanaisimmat koomikot, Putous-sarjasta tutut Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma. Kaksikon esittämät paparazzit Ele ja Saku ovat kuvitteellisesti kaikkien Suomen kuumimpien lööppien takana.

Paparazzeissa mielikuva median ja julkkisten pintaliidosta maalataan isolla pensselillä ja räikeästi yli lyöden. Sisältö pyörii kieroilun, seksin, päihteiden ja muun luksuksen ympärillä.

Paparazzien käsikirjoituksesta vastaavat Putouksessakin yhteistyötä tehneet Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma ja Tuomas Summanen.

Idea Paparazzeihin sai alkunsa, kun tekijöille tuli tarve nauraa itselleen ja absurdille lööppimaailmalle. Sarjan jaksot kuvataan viikottain, joten ohjelma on ajassa tiukasti kiinni. Vaikka sarja keskitty satiirisesti lööppijulkisuuteen, ovat keskiössä myös Hirviniemen ja Saariluoman näyttelemät tragikoomiset papapazzit Ele ja Saku. Joka viikko sarjassa vierailee viikon oikeista lööpeistä tuttuja julkkiksia cameo-rooleissa.

Ohjaaja ja vastaava tuottaja Tuomas Summanen valottaa ohjelman teemoja:

– Sarjan pääteemoja ovat raha, valta, seksi ja päihteet. Eli aiheita joista suurinpiirtein kaikki tykkäävät. Jännän ja piristävän sarjasta tekee se, että tekoprosessi on erittäin kiihkeä ja kaikkeen reagoidaan nopeasti.

Ohjelman tuottaa Story of…
" (MTV3)- Tuomas!
- Tuomas!
- Tuomas!
- No mitä nyt taas.
- Katsohan mitä minä juuri klikkasin Facebookista.
- Oho, ne tekevät tv-sarjaa, joka pohjaa siihen, kuinka lööpit ovat syntyneet.
- Ai tää on nyt sit sellainen hauska sarja.
- Joo! Ainutlaatuinen!
- Tämä ei onneksi muistuta mitenkään sitä mitä me tehdään.
- No siis ollaanhan me tehty ainakin kymmenen sellaista juttua, jotka sijoittuvat toimitukseen. Muistatko seksivaun ja sen sellaiset.
- Joo, mutta se tapahtuu vain silloin, kun siitä itse jutusta ei keksi tarpeeksi meheviä asioita ja viitataan siihen kirjoitustyyliin.
- Älä kuulosta noin katkeralta. Noihan on hauskoja tyyppejä, ihan varmasti tulee mainio ja rajoja rikkova sarja.
- Tai sitten ne vain etsivät halpoja nauruja jostakin.
- Niinhän mekin tehdään! Mitä sä nyt haluaisit tälle asialle tehdä?
- No noustaan barrikadeille! Meidän idea! Meidän näkökulma! Copyright! Copyright! Tehdään tästä voimakassanainen protesti!
- Ai miten?
- Kirjoitetaan siitä tiukkasanainen blogiteksti!
- Tiukkasanainen blogiteks-- sä oikeasti meinaat, että satiirinen katsanto päivän uutisiin on oikeasti uusi juttu? Eiks sitä ole tehty, öö...aina?
- No mut tollainen kiihkeä päivänpolttava tekoprosessi! Just niin kuin meillä?
- Tai niin kuin Uutisvuodossa?
- No se on eri juttu.
- Tai niin kuin Iltalypsyssä?
- Ei oo niin kuin Iltalypsyssä!
- *karjakkokatse*
- Älä kato mua noin.

1 vastalausetta:

Bussi-Esko kirjoitti...

Hyvät herrat...