Pages

HP esitteli ”maailman ensimmäisen” kannettavan monitoimitulostimen

10.5.12

"HP julkisti 15 uutta tulostuslaitetta keskiviikkona, niiden joukossa on laite jota HP nimitti ”maailman ensimmäiseksi” kannettavaksi monitoimitulostimeksi. Laitteen ominaisuuksiin kuuluu sisäänrankennettu Bluetooth 2.0 +EDR joka mahdollistaa langattoman tulostamisen kannettavilta ja älypuhelimista, laitteesta löytyy myös tehokas akku josta riittää virtaa 500 sivun tulostamiseen.

Laitteen nimi on Officejet 150 Mobile All-In-One. Laitteen tulostusnopeus on 22 sivua sekunnissa kun käytetään pelkkää mustaa ja 18 sivua sekunnissa kun tulostetaan värillisenä. Tulostimesta löytyy lisäksi yksi USB 2.0 portti, PictBridge porrti ja SD-korttipaikka. Laite kykenee tulostamisen lisäksi skannaamaan ja kopioimaan ja tapahtumia on helppo ohjata laitteesta löytyvästä 2,36” kosketusnäytöstä. Tulostimen aivoima toimii ARM9 SoC suoritin.

Laitteen ulkoiset mitat ovat: 35,50 x 17,65 x 8,95 cm. Painoa laitteella on 2,88kg ilman akkua ja 3,06kg akun kanssa. Tuetut käyttöjärjestelmät ovat Windows 7, Windows Vista (x32, x64), Windows XP Professional (x32), Windows Server 2003, Windows Server 2008 ja Mac OS X v10.5 tai uudempi.

Tulostimen hinnaksi ilmoitetaan $399 ja toimitusten pitäisi alkaa kesäkuussa.
" (mato78)


- Katsopas mitä minä tein!
- Mikä ihme tuo on?
- Se on mukana kannettava monitoimitulostin.
- Mutta sellaisethan painavat aivan helkkarin paljon.
- Ei tämä! Kokeile!
- Oho, sitähän voi oikeasti kantaa mukana! Miten se on noin kevyt? Saanko katsoa sisälle?
- Katso vain.
- Eihän täällä sisällä ole mitään.
- Ei niin.
- No eihän tämä sitten toimi.
- Milloin olet viimeksi käyttänyt monitoimitulostinta joka toimii?
- Aivan totta. Lyömme rahoiksi!

0 vastalausetta: