Pages

Putin ratkaisi pelin jääkiekkokaukalossa

9.5.12

"Vladimir Putin käynnisti presidenttikautensa tuttuun machotyyliin, tällä kertaa jääkiekkokaukalossa.

Myöhään tiistaina Moskovassa järjestetyssä jääkiekko-ottelussa Putin teki maalin, maalisyötön ja ratkaisi lopulta ottelun onnistuneella rangaistuslaukauksella.

Putinin suoritusta seurasivat katsomosta hänen ystävänsä Italian ex-pääministeri Silvio Berlusconi ja Saksan ex-liittokansleri Gerhard Schröder. Yleisö otti Putinin haltioituneesti vastaan, kertoi valtiontelevisio.

Putin pelasi yhdessä amatöörien kanssa vanhoja neuvosto- ja venäläiskiekkolegendoja vastaan. Hän liukui jäälle viimeisessä erässä, jolloin vastustajan puolustus joutui yhtäkkiä sekasortoon, ja Putin löi kiekon verkkoon. Seuraavasta maalista Putin korjasi syöttöpisteet.

Kun tilanne oli 5-5, siirryttiin rangaistuslaukauksiin. Ratkaisijan rooliin valittu Putin laukoi kiekon pehmeästi maalivahdin taakse, ja yleisö mylvi riemusta.
" (IL)


- No niin jätkät. Ekaan erään lähdetään kovasti painaen. Hyvä syöttöpeli ja tehdään niitä paikkoja. Ei yritetä sankaritekoja vaan tiimillä toimitaan! Muistatte, te ootte kiekkolegendoja! Antaa palaa!
- Ookoo, valkku!

***

- No niin, joukkue. Eka erä meni todella hyvin. Loistavaa toimintaa! Olemme edelleen johtoasemassa! Pidetään vaan homma kasassa ja voitto on meidän!
- Kyllä vaan, valkku!

***

- No niin, tiimi. Toinen eräkin on mahtavasti hallussa, nyt vaan pidetään tämä linja ja...hetkinen, kännykkäni soi, anteeksi. Haloo? Jaha? Vai niin. Mm-hmm. Ymmärrän. Tämä selvä. Kiitos. *klik* Kas niin. Kolmanteen erään lähdetään siten, että kun meitä päin tulee maalille laukaus, niin molari päästää sisään.
- Mitä helvettiä, valkku?
- Juu. Ja sitten jos ja kun päädytään rankkarikisaan, niin päästetään laukaus myös. Ja sitten jos näkyy sellaisia mustissa puvuissa olevia aurinkolasimiehiä, niin hymyillään, tehdään ristinmerkki ja toivotaan että ollaan hengissä vielä huomenna. Mikäli voitamme matsin, emme taatusti ole.
- Onko siellä kolmannessa erässä tapahtumassa jotain erikoista?
- En voi sanoa mitään.

0 vastalausetta: