Pages

Suomella jälleen viisufloppi: ”Ei harmita!”

23.5.12

"Suomen euroviisuedustaja Pernilla Karlsson ei saanut raivattua tietään lauantaiseen viisufinaaliin.

Herkän När jag blundar -balladin laulanut Pernilla ei onnistunut vakuuttamaan viisuäänestäjiä. Ensimmäisestä semifinaalista jatkoon pääsivät Romania, Moldova, Islanti, Unkari, Tanska, Alabania, Kypros, Kreikka, Venäjä ja Irlanti. Vaikka finaalipaikkaa ei tullutkaan, Pernilla ei ole millään tavalla pettynyt.

- Ei harmita. Tämä on ollut mahtava kokemus ja mieletön reissu...Olen oppinut paljon matkan varrella...Todellinen kerran elämässä kokemus, josta en luopuisi mistään hinnasta, Pernilla kertoo iltapäivälehdille.

Yksi euroviisusuosikeista on Venäjän pirteä mummoryhmä Buranovskije Babushki. Arvioiden mukaan Venäjällä on hyvä mahdollisuus menestyä myös finaalissa. Iltalehden mukaan jopa Pernilla veikkaa mummokuoron voittavan.
" (Voice)


- Mikä fiilis?
- No, sillä mentiin mitä oli. Täysillä lähdettiin ja katsottiin, mihin se riittää. Tällä kertaa kävi näin. Tuli liikaa turhia jäähyjä, olis pitänyt keskittyä omaan peliin. Sijoitus olisi ollut parempi, mikäli oltaisiin pärjätty paremmin.
- Psst, tämä on Euroviisu-selitys eikä urheiluselitys.
- Ai jaa! No sitten! Ei harmita. Tämä on ollut mahtava kokemus ja mieletön reissu...Olen oppinut paljon matkan varrella...Todellinen kerran elämässä -kokemus, josta en luopuisi mistään hinnasta.
- Kiitos tästä originellista kommentista, teemme tästä jutun!
- Olkaa niin hyvä!

0 vastalausetta: